2777
2789
عنوان

بهش بگم اینو بخر برام😂عکسسس

340 بازدید | 25 پست

پارتنرم عاشق اینه که من بهش بگم بیا بریم خرید و اینا خودش چندبار بهم گفته اینو منم چندروز پیش گفتم خیلی دلم دسته گل میخواد یه دسته گل بزرگ برام بخر 

حالا این و دیدم بنظرتون بفرستم براش با شوخی و خنده بگم منظورم از دسته گل این بود اینو بخر برام؟😂یا ضایس؟  

من باشم نمیگم شمارو نمیدونم

مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم ..                                      you say you hot...oh man you not💆🏻‍♀️🖕🏻  <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم نمیگم شمارو نمیدونم

منم روم نمیشه بخدا اصلا تاحالا حتی یه لیوان ابم نگفتم ولی هم خودش اصرار می‌کنه هم بهم میگن از اول هر طور عادتش بدی همونطوری میشه 

چون ما داریم آشنا میشیم برای ازدواج و اطرافیان میگن از الان بهش یاد بده که توام برای خودت هزینه های داری