2777
2789

با خودکشی فقط بزرگترین حامیتو از دست میدی ... ( خدارو ) تنها باش ،تنهایی چشه؟ بخدا هیچ رفیقی ندارم ..همشون یجور رفتن :)))))))))) تنهایی فشار میاره بهم اما حضور خدارو تو زندگیم پر رنگ تر میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بشین به گوشه همه حرفتو به خدا بگو ازش کمک بخواه شک نکن کمکت می کنه

یه عده حسود هم عهد شده بودن منو بزنن زمین الان حال ندارم گذشته رو تعریف کنم اما تا سر حد مرگ بردنم بی پدرا به خدا دیدم خدا دستمو گرفت لحظه لحظه همراهم بود خودش کمکم کرد و بهم عزت داد الان اون آشغالان که سرافکنده ان

همه تو زندگیامون داریم ی مشت ادم سمی رو تحمل میکنیم ازین فکرا نکن با خودکشی بمیری چیزی بدتر ازین اوض ...

خودمو بکشم میرم جهنم دیگه

به نظرم جهنم اون ور بهتر از جهنمه اینوره

با خودکشی فقط بزرگترین حامیتو از دست میدی ... ( خدارو ) تنها باش ،تنهایی چشه؟ بخدا هیچ رفیقی ندارم . ...

خدا؟؟ خدا کجا بود اگه خدا بود میزاشت یه دختر ۱۷ ساله به این روز بیافته؟

به خاطر رفیق نیست خسته شدم از این زندگی که فقط دارم تحقیر میشم

برو بشین به گوشه همه حرفتو به خدا بگو ازش کمک بخواه شک نکن کمکت می کنهیه عده حسود هم عهد شده بودن من ...

خدا واسه من نیست منو ول کرده تک و تنها

مامانم بهم گفت شده زندانو گردن میگیرم میکشمت به نظرت این اسمش مادره؟ یا یه آشغاله خراب که با اینکه متاهله با پسره خواهر شوهرش لاس میزنه

خدا؟؟ خدا کجا بود اگه خدا بود میزاشت یه دختر ۱۷ ساله به این روز بیافته؟به خاطر رفیق نیست خسته شدم از ...

تو رفتی سمتش که اینجوری ازش شاکیی عزیزم؟؟ بشین باهاش حرف بزن ازش بخواه که تورو فراموشت نکنه ،ازش بخواه بغلت کنه حواسش بهت باشه ..وقتی بهش میگی ،مطمئن باش دیرو زود خوشحالت میکنه ،فقط ازش فاصله نگیر

تو رفتی سمتش که اینجوری ازش شاکیی عزیزم؟؟ بشین باهاش حرف بزن ازش بخواه که تورو فراموشت نکنه ،ازش بخو ...

تو دیدی من نرفتم سمتش؟ هزار بار رفتم ولی خسته شدم از التماس کردن بهش 

تو دیدی من نرفتم سمتش؟ هزار بار رفتم ولی خسته شدم از التماس کردن بهش

من میدونم دلت خیلی پره ،همه ما به نوعی مشکلاتی داریم تو زندگیمون که یه لنگ در هوا موندیم ... اما دلیل نمیشه بگیم خدا بده !! بشین یه سوره قرآن بخون، سوره انسان حال قلبتو بهتر میکنه . بعد که خوندی دو رکعت نماز بخون ،بعد نماز بشین باهاش حرف بزن ،خودمونی حرف بزن ،نازشو بکش ،بهش بگو که زندگیو بدون اون نمیخوای... بگو تنهایی از پس این مشکلات بر نمیای... انگار داری با عشقت حرف میزنی... انقدرررر آروووم‌میشییییییییی که اصلا خودت میای میگی آروم شدم 

خدا؟؟ خدا کجا بود اگه خدا بود میزاشت یه دختر ۱۷ ساله به این روز بیافته؟به خاطر رفیق نیست خسته شدم از ...

می گذره همه ی آدما خسته ن مطمئن باش 

اما فقط باید ادامه داد همه ما این روزارو گذروندیم و همه حداقل یکبار تو زندگیشون به خودکشی فکر کردن 

اما چیزی با خودکشی درست نمیشه..

بعدم تو هنوز ۱۷ سالته از کجا می دونی آینده بهتری تو زندگیت نیست؟

من چیزی که میدونم اینه که ما اومدیم این دنیا تا امتحان بشیم و صبور باشیم وگرنه کلا این دنیا محل رنج و سختیه 

اما هر چی که بشه فقط باید صبوری کرد تا بگذره...