2777
2789
عنوان

رنگ چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیس هرروز یه رنگی روز مشکی یه روز قهوه ای یه روز سبز پررنگ

پس چشمهاتون میشی هستش چون چشم میشی ترکیبی از چند رنگه

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تا حالا نديدم كسي لنز سياه بذارهقطعا رنگي قشنگتره حالا هر رنگي فرق نميكنهچشم خودم تيله ايه

الان خیلی ها اصلا لنز نمیزارن حتی عروسا

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

سبز عسلییا شاید هم میشی آخه چشم میشی اگه زوم کنی چند رنگ ترکیبی هستش که سبز هم زیاد بین ترکیب ها هست ...

اره درسته

اگه رنگ لباسم روشن باشه روشن تر میشه اگه تیره باشه تیره میشه🚶‍♀️

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

تو روز زیز نور افتاب ببین چشمتو مشخص میشه قهوه ای باشه یا نه.

الان عمل لیزر رنگی چشم در اومده تو تهران همه میرن راحت چششمون هر رنگی بخوان عمل میکنن علمشم دایمیه خیلی راحته😐

قهوه ای روشنه.دوست داشتم مشکی یا سبز باشه

قهوه ای روشن هم خیلی قشنگه😍😍

من بچه بودم دوست داشتم چشم هام آبی باشه ولی الان عاشق رنک چشمهامم

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

تا حالا نديدم كسي لنز سياه بذارهقطعا رنگي قشنگتره حالا هر رنگي فرق نميكنهچشم خودم تيله ايه

هر رنگ چشمی قشنگی خودش رو داره. 

من هم گفتم چشم رنگی قشنگتر نیست یا بعضی ها میگن سیاه قشنگترین رنگه هر کدوم به نوبه خودشون قشنگن

قهوه ای روشن هم خیلی قشنگه😍😍من بچه بودم دوست داشتم چشم هام آبی باشه ولی الان عاشق رنک چشمهامم

خب طبیعیه عاشق رنگ چشم هات باشی چون که رنگ مشکی از سبز و ابی هم کمیاب تره و اکثر اینا که ادعا میکنن مشکی قهوه ای تیره اس 

اخه من حالت چشمامم خسته اس یه جوری میشه😑