2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه

1013 بازدید | 57 پست

میگه اهل کارای خونه هستی منم الکی گفتم نه بعد برگشت گفت بس مادرت قراره بیاد کاراتو انجام بده؟ بعدشم گفت اگه بریم مهمونی چی بازم کار نمیکنی؟ گفتم نه گفت نمیشه که بشینی بر و بر با غرور فقط نگا کنی باید کار کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگفتی شما چی؟کارخونه میکنی و تو مهمونی کار میکنی؟اگ بگه اره میگم پس منم کار میکنم

خیلی از خود راضیه هر چی هم به مامانم میگه میگه هب ندهره اینا چیزی نیس میری تغییرش میدی

بگو یعنی بزرگترین موضوعی که مغزتو واسه انتخاب همسر درگیر کرده بود این بود؟ 

همینه دیگه، پسرا همینجوریش چنگی به دل نمیزنن چه برسه پیر پاتالم بشن و برسن نزدیک ۴۰

سوال بعدیشم اینه که وقتی زمین‌گیر شد لگن میزاری زیرش برینه یا نه 😂😂😂😂😂😂

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

😂😂😂😂 منم با ۱۷ سال سن یه مرد ۳۲ ساله امده خاستگاری من مردا با خودشون چی فک کردن چرا دنیا تینجور شده خجالت نمیکشن بزرگ بزرگ ۱۵ سال از من بزرگتره پاشده امده زن میخاد😂 تازه ادعا شم میشه چون خونه و ماشین داره باید بچه بگیره 

.

خیلی از خود راضیه هر چی هم به مامانم میگه میگه هب ندهره اینا چیزی نیس میری تغییرش میدی

ن از من میشنوی هیچکس تغییر نمیکنه فقط از چیزی ک هست چند درجه هم بدتره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤