میگه اهل کارای خونه هستی منم الکی گفتم نه بعد برگشت گفت بس مادرت قراره بیاد کاراتو انجام بده؟ بعدشم گفت اگه بریم مهمونی چی بازم کار نمیکنی؟ گفتم نه گفت نمیشه که بشینی بر و بر با غرور فقط نگا کنی باید کار کنی
😂😂😂😂 منم با ۱۷ سال سن یه مرد ۳۲ ساله امده خاستگاری من مردا با خودشون چی فک کردن چرا دنیا تینجور ...
من مجردم تا دلت بخواد خواستگارهای جورواجور دیدم یک چیز برام اثبات شده که مردا همشون زن رو تو هر شرایطی کمتر از خودشون میبینن مثلا خواستگار با فاصله خیلییی زیاد یا مرد مطلقه با بچه که میره خواستگاری دختر مجرد یا خواستگاری که وضع مالیش به شدت پایین تر از وضع مالی خانواده دختر هستش به شدت دردناکه ولی به مرور عادت میشه
خواستگارای من خیلی شرایطشون بد بود یدونه خواستگار داشتم ۱۷ سال ازم بزرگ بود یدونه خواستگار داشتم مطلقه بود ولی بچه نداشت اومده بود خواستگاری من یکی بود نه تنها ۱۱ سال ازم برگتر بود حتی خانوادش سنشو هم دروغ گفته بودن کار هم نداشت هیچی نداشت از خودش خواستگار بیکار زیاد داشتم وارد ۲۷ سالگی شدم ولی قلبم خیلی شکسته اززندکی به خودم نگاه میکنم که تا حالا با هیچ پسری دوست نداشتم دلسوز خانوادم بودم تحصیلات بالا دارم و این حق منه واقعا 💔