2777
2789
عنوان

خواستگارم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 57 پست
من مجردم تا دلت بخواد خواستگارهای جورواجور دیدم یک چیز برام اثبات شده که مردا همشون زن رو تو هر شرای ...

این دوره اینجور شده به خصوص شهرستان ها که بد جور شده 

اینجا دختر تا رسید به دبیرستان مادر ها و پدر ها استرس اینو دارن دخترشون نکه ترشیده بشه تا ۲۵ شوهر کرد که کرد نکرد پیرمرد میگیرتش مگر اینکع فرجی بشه 

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف تا دلت بخواد من عمه هام دشمن درجه یک از اونا بدتر خاله هام ی همسایه هم داریم دخترش هم سنه منه هم ...

اره همسایه بد واقعا غیر قابل تحمله وقتی میان تحقیق واسه دختره بد میگن پشت سرش خدا لعنتشون کنه ایشالا همچین همسایه هایی رو منم آدم حسود و دشمن دارم متاسفانه درحالی که من هیچ بدی نکردمااا ولی به خون من تشنه هستن مثلا دختر خودشون شکست خورده دوست ندارن من خوشبخت بشم شایدم دعا و طلسم کردن مارو 😢

😂😂😂😂 منم با ۱۷ سال سن یه مرد ۳۲ ساله امده خاستگاری من مردا با خودشون چی فک کردن چرا دنیا تینجور ...

دقیقا 

من خودم ۳۲ سالمه ، از یه پسری خوشم‌ میومد 

از همه جهت هم در یک حد بودیم 

ولی رفت دختره ۲۰ ساله گرفت و خودش ۳۵ سالشه 

حدودا ۱۵ سال تفاوت ؟؟؟

بعد ، زمان مجردیش مثل عاشق دلشیفته با من رفتار میکرد 

اشنای خانوادگیمون بود 

اقایون ، تفکرشون اینه 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
قانون کائنات میگه وقتی از یه چی درس لازم رو نگرفتی انقدر تکرار میشه تا بفهمی مشکل کجاست

یعنی به خاطر اینه؟

خب چیکار باید بکنیم

من هردفعه که خواستگار میاد اخلاقش با قبلیا زمین تا آسمون فرق داره یعنی ایراد اونا رو نداره ایراد های بد دیگه ای داره

این دوره اینجور شده به خصوص شهرستان ها که بد جور شده اینجا دختر تا رسید به دبیرستان مادر ها و پدر ها ...

منم شهرستانی هستم ولی پسر مجرد هم زیاد هست حتی من که ۲۷ ساله شدم پسرای ۳۵ اینا مجرد هم وجود دارن ولی می‌دونی مشکل من چیه کارو وضع مالی اکثرا خواستگارای من وضع مالی پایین دارن یا کار خوبی ندارن به خاطر همون تا حالا موندم

یعنی به خاطر اینه؟خب چیکار باید بکنیممن هردفعه که خواستگار میاد اخلاقش با قبلیا زمین تا آسمون فرق دا ...

من خودم خیلی منفی بینم فکر میکنم به خاطر همینه کارام پیش نمیره همیشه نیمه خالیه لیوان رو میبینم به خاطر همون خواستگار خوب ندارم

منم دقیقا اینجورمنشخوار فکری دیوونم کردهتو راه حلت چیه

ببین خب همه اکثرا دوروبرشون تو فامیل  یا همسایه حسودو فضول دارن ولی من خودخوری میکنم چرا فلانی بهم حسودی کرد چرا بهم با گوشه چشم نگاه کرد چرا فضولی کرد خب این فکرا منو داغون می‌کنه باید مثبت فکر کنیم همش نیمه پر لیوان رو ببینیم