میگه اهل کارای خونه هستی منم الکی گفتم نه بعد برگشت گفت بس مادرت قراره بیاد کاراتو انجام بده؟ بعدشم گفت اگه بریم مهمونی چی بازم کار نمیکنی؟ گفتم نه گفت نمیشه که بشینی بر و بر با غرور فقط نگا کنی باید کار کنی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوف تا دلت بخواد من عمه هام دشمن درجه یک از اونا بدتر خاله هام ی همسایه هم داریم دخترش هم سنه منه هم ...
اره همسایه بد واقعا غیر قابل تحمله وقتی میان تحقیق واسه دختره بد میگن پشت سرش خدا لعنتشون کنه ایشالا همچین همسایه هایی رو منم آدم حسود و دشمن دارم متاسفانه درحالی که من هیچ بدی نکردمااا ولی به خون من تشنه هستن مثلا دختر خودشون شکست خورده دوست ندارن من خوشبخت بشم شایدم دعا و طلسم کردن مارو 😢
این دوره اینجور شده به خصوص شهرستان ها که بد جور شده اینجا دختر تا رسید به دبیرستان مادر ها و پدر ها ...
منم شهرستانی هستم ولی پسر مجرد هم زیاد هست حتی من که ۲۷ ساله شدم پسرای ۳۵ اینا مجرد هم وجود دارن ولی میدونی مشکل من چیه کارو وضع مالی اکثرا خواستگارای من وضع مالی پایین دارن یا کار خوبی ندارن به خاطر همون تا حالا موندم
منم دقیقا اینجورمنشخوار فکری دیوونم کردهتو راه حلت چیه
ببین خب همه اکثرا دوروبرشون تو فامیل یا همسایه حسودو فضول دارن ولی من خودخوری میکنم چرا فلانی بهم حسودی کرد چرا بهم با گوشه چشم نگاه کرد چرا فضولی کرد خب این فکرا منو داغون میکنه باید مثبت فکر کنیم همش نیمه پر لیوان رو ببینیم