2777
2789

از همه آدمايي كه اذيتم كردن بيزار شدم خيلي حالم بده چجوري اين آدما انقدر سنگ دلن خسته شدم از اين دنيا خيلي حالم بده خيلي احساس بدي دارم به دنيا الان

توروخدا دلداريم بديد

با كمال احترام،لطفاً آقايون داخل تاپيك هاي من شركت نكنن،ممنونم🙏🏻

وای حرف مردم برات مهم نباشه تو رو خدا یه جمله تو فیلم بیبدن گفتن که همین مردم برا خاکسپاری ادم اگر بارون بیاد نمیان که مبادا خیس شن بعد تو بخاطر حرف مفت یه عده داری غصه میخوری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از صبر ونماز کمک بگیر گذر زمان همه چیز رو درست میکنه

زمان چيزي و حل نميكنه فقط باعث فراموشي ميشه وگرنه الان اگر به جزئيات هر اتفاقي توي زندگي حتي توي بچگي فكر كنيم حالمون خيلي بد ميشه

وای حرف مردم برات مهم نباشه تو رو خدا یه جمله تو فیلم بیبدن گفتن که همین مردم برا خاکسپاری ادم اگر ب ...

من اصلاً الان منظورم حرف مردم نيست من مشكلم بي احساسي آدم هاست

بعدم اين حرف خيلي كليشه اي شده اصلاً قبول ندارم مگه ميشه كه حرف مردم تأثير نذاره روي آدم هركي بگه دروغ ميگه كه تأثير نداره شما كلي انرژي منفي بهت وارد ميشه با بي محبتي مردم چرا خودتونو گول ميزنيد

من اصلاً الان منظورم حرف مردم نيست من مشكلم بي احساسي آدم هاستبعدم اين حرف خيلي كليشه اي شده اصلاً ق ...

عزیزم میفهمم چی میگی رو خودت کار کن مث خودشون رفتار کن وقتی به سن ۴۰ سالگی ادم میرسه واقعا میفهمی خیلیا ارزش حتی فکر کردن ندارن

زمان چيزي و حل نميكنه فقط باعث فراموشي ميشه وگرنه الان اگر به جزئيات هر اتفاقي توي زندگي حتي توي بچگ ...

دست خودته چرا به چیزایی که حالت رو خراب میکنه فکر میکنی

من شبایی داشتم که میگفتم خدایا یعنی خورشید فردا رو میبینم هزاران روز از اون روزا میگذره دلیلی نداره به چیزای منفی زندگیم فکر کنم باغچه هیچکی بی کرم نیست این فقط برا مردم نیست برا خودتم هست باغچتو بیل نزن