2777
2789

برای چربی سوزی و لاغری؟

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

*پیلاتس

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایروبیک چون هوازیه

خودتون تجربه داشتین؟ ممنون 

مربی ۳ تا رشته ام 

اگر عضلات شکمی ضعیفی  دارید و یا کمی آسیب هم داری  قطعا پیلاتس 

ولی اگر core قوی داری ای ار ایکس 

۷۰ درصد تغذیه آسیا شما با ورزش اول روحتون تازه میکنید و بعد جسم 

من تو کلاس هام ترکیب پیلاتس و یوگا میذاشتم براشون جذاب بود چون یوگا فقط ورزش نیست سبک زندگی سالم 

🕊
مربی ۳ تا رشته ام اگر عضلات شکمی ضعیفی دارید و یا کمی آسیب هم داری قطعا پیلاتس ولی اگر core قوی دا ...

متشکرم از راهنمایی تون❤

مربی ۳ تا رشته ام اگر عضلات شکمی ضعیفی دارید و یا کمی آسیب هم داری قطعا پیلاتس ولی اگر core قوی دا ...

میشه منم یه سوال کنم؟

من ۵۰ کیلوام و از نظر بدنی ضعیفم خیلی زود خسته میشم انعطاف بدنم خیلی خیلی کمه، بنظرتون چه ورزشی رو میتونم انجام بدم؟ هیچ آشنایی با این رشته های باشگاهی ندارم، میخوام یه ورزشی رو انجام بدم که یکم سرحالم کنه

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

ادامه دادن دو تا رشته متفاوت کنار هم ایرادی داره؟

مثلا ایروبیک و پیلاتس

یا فقط یکی شون کار بشه بهتره

برا آب کردن شکم وپهلو وکم کردن وزن کدام؟؟

اولا عزیزم 

چیزی به اسم اینکه شما فقط چربی شکم و پهلو رو آب کنید ندارییییمممم . 

میگم تغذیه تغذیه تغذیه مبارک رو رعایت کنید قطعا  چربی سوزی دارید . 

شما باید ورزش رو مدام انجام بدی 

چون هر بار ک شکم شما می‌خواد قوی بشه یهو از تمرین دست میکشید و این شکم ضعیف تر میشه در نتیجه میزنه به کمر تون  و پا…. 

پیلاتس قطعا یه مربی با تجربه باشه خیلی کمک میکنه بهتون 

تمرین دادن مربی مهم نه اون رشته ورزشی درسته لوازم کمک کننده است اما اصل فهم شما در تمرین اگاه بودن شما در تمرین ، من بهتون برای اول کار پیلاتس پیشنهاد میکنم جون صبر مربی های پیلاتس ب نصبت بقیه رشته بالاتره 

🕊

منی که تاحالا باشگاه نرفتم نمیدونم.میشه متم راهنمایی کنید ۳۲سالمه ۸ساله ازدواج کردم بعد ازدواج همش تو خونه بودم حتی یه نرمش ساده هم انجام نمیدم و همشم میشینم و فق، کارای خونه اونم کاملا بی ذوق انجام میدم دلم میخواد برم باشگاه ولی خیلی بدنم حساس و ضعیفه یه ذره فعالیت میکنم بخاطر سیستم ایمنی ضعیف سریع مریض میشم خیلی بد و بعد فعالیت سردرد وحشتناکی میگیرم چاقم شدم ۱۵کیلو دوستی ندارم افسردگی گرفتم کاش به منم بگید چه ورزشی مناسبمه که هم بدنم یهو شوک نشه چون اصلا اهل هیچ حرکتی نیستم و بخور بخواب تازه خوابمم بده شب بیدارصبح خواب خسته شدم  و هم یواش یواش قوی بشه بدتم و هم روحیم بهتربشه و هم بتونم با چند نفر هم کلام و شاید دوست بشم .دکتر رفتم فقط ویتامین دی پایینه

میشه منم یه سوال کنم؟من ۵۰ کیلوام و از نظر بدنی ضعیفم خیلی زود خسته میشم انعطاف بدنم خیلی خیلی کمه، ...

عزیزم چند ساالته !؟؟ اگر زیر ۱۶-۱۷ باشی نمیتونی پیلاتس انجام بدی 

ای ار ایکس ام باید خیلی خیلی سبک کار کنی و در حین حال تغذیه خوبی داشته باشی و کم کم. سنگین کار کنی تا رو فرم بیای عضله  بشی ، اگر تا حالا ورزشی انجام ندادی. یوگا بنظرم امتحان کن  چون انعطاف نداری براتون خیلی خوب جواب میده ، باز بیین کدوم رشته رو دوست داری ! بدن سازی هم بررسی شما شاید جذاب بشه اگر ورزش گروهی دوست نداشته باشی 

🕊