2777
2789
عنوان

بین پبلاتس تی آر ایکس ایروبیک کدوم بهتره

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 24 پست
ادامه دادن دو تا رشته متفاوت کنار هم ایرادی داره؟مثلا ایروبیک و پیلاتسیا فقط یکی شون کار بشه بهتره

عزیزم اصلا دو تا رشته کار نکنید ، چون خود پیلاتس اکر سطح متوسط و پیشرفته رو کار کنی بدن شما همون ۳ جلسه رو کشش داره از تمرین زده میشی و دیگه ورزش میزاری کنار. هر جلسه هر قسمت کار میشه پس نیازی نیست فقط خواجه داشته باشید آزمایش بدید که کمبود ویتامین … نداشته باشید 

🕊
عزیزم چند ساالته !؟؟ اگر زیر ۱۶-۱۷ باشی نمیتونی پیلاتس انجام بدی ای ار ایکس ام باید خیلی خیلی سبک کا ...

ممنونم من ۲۳ سالمه

برای اینکه یوگا کار کنی لازم نیست انعطاف بدن زیاد باشه؟

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اصلا دو تا رشته کار نکنید ، چون خود پیلاتس اکر سطح متوسط و پیشرفته رو کار کنی بدن شما همون ۳ ج ...

واقعا لطف کردید براتون بهترین ها رو میخوام

کاربری از سال جدید یعنی 1403 دست بنده ست شعر و ادبیات روحمو نوازش میده برای اروم کردن خودم دوست دارم اینجا بنویسم..... من چی بودم اگه تو مادرم نبودی تو که بهونه وجودی تویی که روضه کبودی صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا
منی که تاحالا باشگاه نرفتم نمیدونم.میشه متم راهنمایی کنید ۳۲سالمه ۸ساله ازدواج کردم بعد ازدواج همش ت ...

عزیزم قطعا برای شما کلاس یوگا. اونم یوگا مبتدی … چون سیستم پایینی دارید باید آروم اون شروع کنید 

شما خیلی روح خسته ای داری اول به روح ات عشق اساسی بده ،. تمریناتی ک تو یوگا انجام میشه باعث میشه شما چاکرا تون باز بشه این خستگی ها از چاکرا اول … اول اش سخته شروع کنی مطن باش وقتی شروع کردی دیگه میگی کاش زودتر شروع میکردم ، ورزش مسیر ات عوض میکنه   

🕊
ممنونم من ۲۳ سالمهبرای اینکه یوگا کار کنی لازم نیست انعطاف بدن زیاد باشه؟

میای تمرین میکنی که انعطاف به دست بیاری دیگه عزیزم 

دیگه انتخاب رشته ب سلیقه افراد بستگی داره 

یوگا و‌ پیلاتس موزیک نداره اگر ام داشته باشه زیر صدا میزاریم 

تی آر ایکس موزیک با صدای بلند داره 

🕊
عزیزم قطعا برای شما کلاس یوگا. اونم یوگا مبتدی … چون سیستم پایینی دارید باید آروم اون شروع کنید شما ...

من دارم رو چاکراها کارمیکنم تازه شروع کردم  یه هفته س و واقعا هم نمیفهمم چی به چیه البته بدون یوگا و تمرینات یوگا خواستم کنارش یه جا برم چون تنهام تو خونه بچه هم ندارم گفتم اگه ورزشی باشه روحیم بهتربشه و بدنم از این ضعف دربیاد با اینکه چاق شدم و سایزم خیلی زیاد شده ولی اصلا جون ندارم

من دارم رو چاکراها کارمیکنم تازه شروع کردم یه هفته س و واقعا هم نمیفهمم چی به چیه البته بدون یوگا و ...

خوب چه عالی دوره برداشتید !؟. 

چیکاری انجام میدید !؟ 

من زبان ساده بهتون میگم چاکرا درمانی فقط فقط اعمال ماست … 

حالا میگید یعنی چی !؟ 

یعنی شما باید روی افکار و رفتار تون اگاه باشید 

چاکرا اول مثلا مربوط ب وابستگی دنیوی هستش باید رها بشید از بنده ها … 

طمع مالی نداشته باشید یا استرس مالی نداشته باشید توکل و اعتماد ب خدا رو بیشتر تمرین کنید  

تغذیه تون رو‌اضباح  کنید خوراک های تازه میل کنید گوشت رو کمتر مصرف کنید اگر امکان داره ک حذف کنید چه بهتر ، و تمرینات یا کلا ورزش باعث میشه بیشتر به خودتون اهمیت بدید ب اصلاح ی طور کودک درون شما بیشتر فعال میشه.  میخواید خونه تمرین کنید ! جم فیت باهاش تمرین کنید. اما اگر بتونید حضوری کلاس بردارید برای خودتون بهتره چون مربی بالا سرتون باشه دیگه هیچ اشتباهی تمرینی ندارید و آسیب بهتون نمیرسه. نهایت تمرین کششی. ساده کشش پهلو میتونید انجام بدید و ب مدت ۱۵ -۲۰ ثانیه با دم و باز دم هر سمت رو انجام بدید. 

🕊
خوب چه عالی دوره برداشتید !؟. چیکاری انجام میدید !؟ من زبان ساده بهتون میگم چاکرا درمانی فقط فقط اع ...

والا نمیدونم یه دوره پاکسازی چاکرا گفان هست اینترنتی گرفتمش دارم انجام میدم ولی چیز خاصی رو تجربه نکردم تا الان

جم فیت چیه؟باید حضوری برم یوگا؟اکه داشته باشن