2777
2789
عنوان

واسه یه بارم شده بیاید هم دل بشیم

281 بازدید | 42 پست

لطفا هر کسی که اینجا عضوه با خانواده و فامیل و دوست وآشناش صحبت کنه که کار و خونه به اتباع ندن،دولت واسه ما کاری نمیکنه بیاید خودمون با دور و اطرافیان صحبت کنیم و دست به کار بشیم ،بخدا زنجان و همدان ،تبریز و چندتا شهر دیگه با همین همدلی یه دونه اتباع هم نداره شهرشون.

همه باهم برای وطنمون بجنگیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز تو هر تاپیک یاد آوری کنید که همه با اطرافیان خودشون درباره این موضوع حرف بزنن،اگه متحد بشیم میتونیم بندازیمشون بیرون،فقط کافیه کسی بهشون خونه نده

جانت سلامت باشد ..ایران کشور ما می باشد خودمان ایران را آباد کرده ایم حالا کوووجا برویم خودتان بروی ...

@niniyar_5  

دست بوستونه نی نی یار جونم ظاهرا ایشون با شما کار دارن😌

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مبدونم که افغانی نیستی و داری شوخی میکنی

چرا افغانه😐الان امپر میچسبونم حیف نی نی یار گفت فوش بدین میترکین حیف

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شما بروید کشور خودتان را اباد کنید ممنون میشیم

حق

جدی افغانه؟ فکر کردم از بچه های خودمونه داره شوخی میکنه😳😳

اگرم باشه کرم داره داره متشنج میکنه اینجور خیلیا میترکن