2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یار رو تگ کن بگو میخوای تعلیق شی

اگه تعلیق شم کلا حساب کاربری من از دسترس خارج میشه؟

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
اگه تعلیق شم کلا حساب کاربری من از دسترس خارج میشه؟

نه دیگه تاپیکات میمونه کامل حتی وارد اکانتتم میتونی بشی ولی کامنت نمیتونی بذاری لایکم نمیتونی بکنی.. حتی میتونن اونایی که جزء دوستاتن بهت پیام بدن و تو میتونی همه رو ببینی فقط نمیتونی جواب بدی

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

نه دیگه تاپیکات میمونه کامل حتی وارد اکانتتم میتونی بشی ولی کامنت نمیتونی بذاری لایکم نمیتونی بکنی.. ...

عجب شرایط سایت رو بد کردن

شاید یکی میخواد اثری نمونه من خودمم ختم صلوات برگزار میکردم و خب الحمدالله مشارکت خوب بود

ولی به هرحال ممکنه یکی نیاز به راهنمایی داشته باشه تاپیکش شخصی باشه....

میشه یه دونه صلوات برام بفرستی؟🥹دین اسلام کامل ترین دین است اما انسان ها کامل نیستند❤️
عجب شرایط سایت رو بد کردنشاید یکی میخواد اثری نمونه من خودمم ختم صلوات برگزار میکردم و خب الحمدالله ...

آره خیلی بد شده شرایط.. ی سریا میگفتن تاپیکو درخواست دادن که حذف شه ولی حذفش نکردن.. 

راستی هنوز ختم صلوات برگزار میکنین؟

آره خیلی بد شده شرایط.. ی سریا میگفتن تاپیکو درخواست دادن که حذف شه ولی حذفش نکردن.. راستی هنوز ختم ...

بله عزیزم تاپیکای قبلم هست

راستی هر وقت خواستین برگردین میتونین تو قسمت تماس با ما که پایین سایت هست لینکش پیام بدین و برگردونن اکانت رو فقط اسم کاربریتون و شماره ای که باهاش عضوین رو یادتون باشه

راستی هر وقت خواستین برگردین میتونین تو قسمت تماس با ما که پایین سایت هست لینکش پیام بدین و برگردونن ...

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت💚

@niniyar_5 لطفا تعلیقم کنیدالبته ممکنه شرایط بعدش رو بگین کاربری من به چه صورت میشه.

کاربریتون باز می مونه حتی به پیامها و اعلانها دسترسی دارین میتونین باز کنین و بخونین لغو کنم؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربریتون باز می مونه حتی به پیامها و اعلانها دسترسی دارین میتونین باز کنین و بخونین لغو کنم؟

موردی نداره

کاش همه تاپیک هام پاک می شد