2777
2789

با حرف مردم زندگیتو اداره نکن 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرگزززززز با خانواده ه همسر زندگی نکنید نه همسایه، ن طبقه بالا ن طبقه پایین ن ت ی حیاط باشین و بینتون دیوار نباشه 

آموختم که در هنگام ناامیدی، خداوند با تمام عظمتش به کمکم می آید. 

با شوهرت قبل هر چیزی رفیق باش

رفیق بودن یعنی چطوری؟! 

ازدواج نکردم ولی منظور حرفتو میخوام بدونم

گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️       حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A  و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی  همینطور نالان ؛ همینجور خسته

طرف مقابلت رو خوب بشناس

توی موقعیت های مختلف قرارش بده از همه نظر بسنجش

به فکر تغییر اون نباش نگو میتونم درستش کنم

صرفا بخاطر پول ازدواج نکن و زیبایی ظاهری رو ملاک اصلی قرار نده و سیرت زیبا برات مهم باشه

و در نهایت با عشق ازدواج کن(اول بشناسش بعد دل ببند چون عشق چشمهاتو کور و گوشهاتو کر می‌کنه)

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🥹❤️

۱. نذار دعوا و قهر کردن براش عادی بشه. اوایل قهر کردن به دهنت مزه می‌کنه چون مدام میاد نازتو می‌کشه، کادو می‌خره، گل می‌گیره (البته در بهترین حالت). اما یکم که عادی بشه، یهو به خودت میای می‌بینی قهری و ناراحتی و چشمات از شدت اشک باز نمی‌مونه، آقا رفته خوابیده و الان ۷ پادشاه رو خواب دیده. 

۲. خانواده خیلی مهمه. اوایل با خودت میگی نه‌بابا حالا خودش خوبه بقیه چیزا مهم نیست. ولی مهمه مهمه مهمه. خانواده‌ش باید انتخابت کنه، نه اینکه پسر خانواده‌ش رو راضی به ازدواج کنه و ... 

رفیق بودن یعنی چطوری؟! ازدواج نکردم ولی منظور حرفتو میخوام بدونم

ینی حرفاشو بشنو نزن تو ذوقش بزار فقط حرفاشو ب تو بزنه

براش هدیه بگیر حتی اگه اون مشغله داشته باشه و نتونه برات هدیه بگیره 

هر لحظه بغلش کن 

موقع آشپزی و ظرف شستن و کارای بخواه ازش بیاد کنارت حتی اگه کمکت نکرد 

از همه اتفاقای روزت براش تعریف کن 

هر روز بهش بگو چقد دوسش داری 

باهاش شوخی کن اگه دوس داره بهش فش بده (اینو شوهر من خوشش میاد 😂😂) 

ما انقد شوخی میکنیم باهم ک گاهی حال ندارم اصلاح کنم شوهرم میگ سیبیلات از منم بیشتره برام موم میندازه 😂😂😂

یه چیز دیگه هم که خیلی مهمه و یادم رفت بگم اینه که بر خلاف نظر بعضی ها که میگن خانواده طرف مهم نیست مگه میخوای با اونا زندگی کنی خانواده خیلی مهمه چون ازدواج فقط پیوند دو شخص نیست پیوند دو خانواده هم هست 

خیلی ازدواج ها بخاطر خانواده ها به طلاق منجر میشه 

خیلی با هم اختلاف طبقاتی و اجتماعی نداشته باشید 

بعد ازدواج هم زیاد با خانواده همسر صمیمی نشو اما احترام بگذار تا احترام ببینی

میشه برای خونه دار شدنم صلوات بفرستید🥹❤️

عجله نکنین

خانواده طرف خیلی خیلی مهمه مخصوصا پدر خانواده و رفتارش با همسر و بچه هاش 

منطق و عقل رو در کنار علاقه دخالت بدین نشه بگین دوسش دارم با ماهی دو م حقوقش کنار میایم ضمن تینکه توقع ماورای بشری هم نداشته باشین که مثلا اول زندگی خونه مستقل و زندگی انچنانی داشته باشه معقول باشه اوضاعش خودشم کاری باشه کفایته 

چشم و هم چشمی حسادت رو کنار بذارین

احترام بذارین به هم تو اوج بحث فحش ندین پای خانواده همو نکشین وسط حرمت بدین به هم دیگه 

دعوا میشه بحث میشه طبیعیه دلخوری پیش میاد زرتی منتقل نکنین خانواد هاتون قهر نکنین 

واسه بچه دار شدن عجله نکنین تا از ثبات زندگیتون لیاقت طرفتون حداقل ۸۰ درصداطمینان نداشتین اقدام نکنین 

خودتونو تو موضع ضعف قرار ندین از خودتون عیبجویی نکنین 

نشه ی لامپ نتونین عوض کنین ی خرید نتونین برین ی بچه نتونین تنها ببرین دکتر  نشه بگین وای چه زشت شدم چه چاق شدم این ترکا چیه رو پوستم

قوی باشین از مسائل بزرگ تا کوچیک 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴