2777
2789

وقتی میخنده میگم فدای خنده هات بشم

گاهی اوقات‌ میگم‌خیلی نامردیه خدا هم مهربونی هم خوشگلی هم خوشتیپی رو یه جا ب خودت داده

یا بعضی وقتا ک میخوام بهش حس غرور بدم بهش میگم مرد من😊

پارتنرمه

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی میخنده میگم فدای خنده هات بشمگاهی اوقات‌ میگم‌خیلی نامردیه خدا هم مهربونی هم خوشگلی هم خوشتیپی ...

خیلی هم عالی ان شاءالله تبدیل به همسرتون بشه اگه صلاحتونه😍🥰

تعریف میکنم گاهی تو چت و اینا، کلا ادم پرشوریم 😂

بعد ما رل نیستیم و تو مرحله اشنایی هستیم 

اونشب داشتم حرف میزدم  یهو گفت دلم میخواد ی چیزایی بگم ولی نمیتونمم و درست نیست(ما هردو تا حدودی مذهبی هستیم) ولی ی کلمه ی انگلیسی میگه اینجور مواقع، اونو ک میگه من میفهمم تو دلش چیه 😁😂

عین رمز میمونه😐😂

... 🤍🦋
😂😂مشخصه جلو خودشو میگیره 😂کلا ادم احساساتی ای هم هست... اره انگار اون یک کلمه رو ک میگه... 😅

آخیی بهش بگو حرف دلتو بزن اینجور من آروم میشم که باهام  اینقدر راحتی 

آخیی بهش بگو حرف دلتو بزن اینجور من آروم میشم که باهام اینقدر راحتی

ن نمیخوام خودم 😅اون منظورش حرفای احساسی و قربون صدقس..ولی گفتم 😅مذهبی هستیم ... 

وگرنه هردومون میدونیم ب هم حس داریم 

... 🤍🦋
ن نمیخوام خودم 😅اون منظورش حرفای احساسی و قربون صدقس..ولی گفتم 😅مذهبی هستیم ... وگرنه هردومون میدو ...

اها یعنی میگی چون نامحرمییم اینطور حرف میزیم؟

اوکی ان شاءالله که بعد اینکه همو پسند کردین عاشقانه هم حرف میزنید😍😍