2777
2789

مثلا تعریف اینطوری که بگه 

دختر خوبیه،  بعضیا دیدی گوشت تلخن خودشونو میگیرن؟ اما این قشنگ با آدم سلام احوال پرسی میکنه و... 

(باهمسرم تو یه دوره ای هم کلاسن،  بعد من شنیدم داشت ب دوستش که شوهر اون خانوم میشه هم داشت جریان شوخی ای ک سرکلاس با خانومش کرده بودو خانومش رفته بود تعریف کرده بودو میگفت) 

کلا شوهرم شوخه و ی بارم تو سفری ک با یکی دیگه از دوستاش و خانومش رفته بودیم همش شوخی میکرد خانوم دوستشم فقط میخندید منم کلافه شده بودم انگار شوهرمم شیت گیر شده بود همش بامزه بازی درمیاورد

حالا چند روز پیشم از خانوم دوستش ک هم کلاسه تعریف مرد گفت دختر خوبیه و قشنگ سلام احوال پرسی میکنه و خودشو نمیکیره و... 

درصورتی ک من وقتی دانشگاه قبول شدم دو سال پیش،  بهم گفت باید چادر بپوشی و اخمو بری و بیای و با هم کلاسی هات گرم نگیر و.... 

اما حالا ک خانوم دوستش خوش رو هست و سلام واحوال پرسی میکنه و اجازه شوخی ب شوهرم میده شده دختر خوب... 

چند روزه با شوهرم قهرم سر این حرفش امروزم ی داوای حسابی کردیم من و زد گفت تو عقب مونده ای،  درصورتی ک خودش عقب موندم کرد با سخت گیری هاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده اینطوری بگه ولی خدایی منظوری نداره ،حالا طفلی اگر بفهمه ناراحت شدم عذرخواهی میکنه ولی ما دیگه عین رفیق شدیم

هر کسی میدونه اخلاق شوهرشو ،اگر بهش اطمینان نداری بهت حق میدم

اتفاقا شوهرت اگه یک درصدم آدم شکاک و حساسی باشه، اگه از این دختر تعریف کرده کاملا بی منظور بوده چون اصولا ادمای شکاک و سخت گیر اگه کسی خوب باهاشون سلام و احوال پرسی کنه میگن فلانی خرابه ولی الان که داره تعریف میکنه نظرش اینه که این خانوم باشخصیته

شاید منظورش اینه که تو راحت میتونی با این خانوم معاشرت کنی

من زن های نی نی سایتو نمی‌فهمم شوهرم میگه اینستا نداشته باش بیرون نرو فلان نکن اون بگه شما مگه بچه اید که میگید چشم حقو خودتون از خودتون میگیرید چون فکر می‌کنید اگه زن حرف گوش کنی باشید شوهراتون عاشقتون میشه من که نمیتونم این چیزا رو هضم کنم

خودتو محدود نکن. شوهر خر کیه بابا آدم بخواد بخاطرش تغییر هم بکنه

عین سه ترم ارشدو با چادر رفتم شدم گوشت تلخ کلاس. مردای کلاسمون ازم خوششون نمیومد چون خیلی سرد احوال پرسی میکردم

حالا خانوم دوستش شده دختر خوب چون خودشو نمیگیره

ولی یه چیزی مردا غالبا اونی که میگن با اونی که میلشون و غریزشون میگه فرق داره ،مثلا عقلش میگه زنم باید فلان باشه ولی توجه و تیکه پاره کردنش مال دخترای قرتیه ،اینجور مواقع بنظرم خودت باش و اصلا به چیزی که به زبون میگه نگا نکن