2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون از خانوم دوستش تعریف کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 65 پست
من زن های نی نی سایتو نمی‌فهمم شوهرم میگه اینستا نداشته باش بیرون نرو فلان نکن اون بگه شما مگه بچه ا ...

وای دقیقا گل گفتی!!!

طرف تاپیک زده بود شوهرم باهام قهر کرده چرا رفتم خونه خالم برای نذری کمک کنم😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بقیه هم میگفتن ما بدون اجازه شوهرمون هیچ جا نمیریم حق داره ناراحت شده😑😑😑😑😑😑

اولش می خواستم بگم شاید تو داری سخت می گیری ولی وقتی از حرفاش درباره خودت گفتی فهمیدم صد در صد حق با توئه، تمام مردهای تیرانی سنتی ان گول اداهای روشنفکریشون رو نخور به خصوص با صحبت هایی که در مورد خودت گفته، حست خوب کار کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا شوهرت اگه یک درصدم آدم شکاک و حساسی باشه، اگه از این دختر تعریف کرده کاملا بی منظور بوده چون ...

دقیقا منظورش این بود 

اما من مشکلم این بود چرا پس منو محدود کرد دوران دانشگاه ک بشم همون آدم گوشت تلخه اما خانوم دوستش چون خوش رو هست دختر خوبیه

دقیقا منظورش این بود اما من مشکلم این بود چرا پس منو محدود کرد دوران دانشگاه ک بشم همون آدم گوشت تلخ ...

من اصلا کار شوهرتو تایید نمیکنم

ولی خیلیا رو دیدم اوایل ازدواج سخت گیری هاشون زیاده بعد از چند سال که کامل طرف رو میشناسن و بهش مطمئن میشن دیگه آزادتر میذارنش

عین سه ترم ارشدو با چادر رفتم شدم گوشت تلخ کلاس. مردای کلاسمون ازم خوششون نمیومد چون خیلی سرد احوال ...

ولش کن بابا. هر جور دلت میخواد بپوش و رفتار کن. ببین قدردان که نیستن هیچ، یه روزی برمیگردن تو روت میگن تو املی! 

من اصلا کار شوهرتو تایید نمیکنمولی خیلیا رو دیدم اوایل ازدواج سخت گیری هاشون زیاده بعد از چند سال که ...

عزیزم من همین پو سال پیش بعد ۴سال از زندگیم رفتم دانشگاه،  اونوقت هم کلاسی هام همه سن بالا و قشر معلم بودن 

بله دوتا هم بچه دارم

مردا خیلی باهم فرق دارن عزیزم بعضیا اگه به حرفشون اهمیت ندی باهات لج میکنن در برابر خواسته های بعدی زن تلافی میکنن 

زندگی هم میدون جنگ نیس گاهی من کوتاه میام گاهی همسرم تا تعادل زندگی برقرار باشه ولی اینکه بعضیا فقط یکطرفه کوتاه میان در مقابل همسرشون خب خیلی مظلوم واقع شدن و در مقابل بعضی خانما هم حرف حرف خودشونه اونا هم همسرشونو دور میکنن از هم 

منم هم نظرم باید ی تعادلی داشته باشیم هممون 

اتفاقا شوهرت اگه یک درصدم آدم شکاک و حساسی باشه، اگه از این دختر تعریف کرده کاملا بی منظور بوده چون ...

من با این موارد مردهای متاهل برخورد داشتم چون مجردم، وقتی طرف دندون تیز کرده باشه برای خانومه نمیگه خرابه کلی هم تعریف میکنه که وقتی خواست نزدیک بشه یا ببخشید لاس بزنه کسی شک نکنه

من هیچوقت از رفت و آمد های دوستانه خوشم نمیاد بهت پیشنهاد میکنم هیچوقت با غریبه ها رفت و آمد خوانواد ...

منم دوس ندارم اما شوهرم میگه تو میخای منو محدود کنی و... تو عقب مونده ای و..