2777
2789
عنوان

تاوان خودکشی

782 بازدید | 59 پست

بنظرتون کسایی که خودکشی میکنن بخشیده میشن؟اخه چجوری تو این دنیا همش زجر بکشیم با غم زندگی کنیم بعدم که خودمونو بخوایم راحت کنیم بازم اون دنیا تو عذاب باشیم؟واقعا عادلانس؟

خدا به همه ی اونایی که خودکشی کردن رحم کنه،ان شاالله بخشیده بشن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون روحت ازرده هز بدنت جدا میشه واون حال بد همیشه همراه روحت هست،عذاب برامون اینجوری تعریف کردن،ولی درواقع جسم که با یسری اعمال حال روحم خوب میکنه،حالا فک کن فرد با اونحال داغون جنون وار روح از بدنش جدا میشه،حالا تکلیف چیه!کی قراره اون غم واندوه و...ازش روح جدا کنه

حتی اگه بخشیده هم بشن نمی تونند وارد بهشت بشن یه طبقه بین بهشت و جهنم هست که از نظر بهشتی ها جهنمه و از نظر جهنمی ها بهشته ، تو همون طبقه خواهند موند.

این بدن امانت دست ما هست ، یه خش بهش بندازیم اون دنیا باید جوابگو باشیم حالا تصور کن این بدن بکشیم.

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چون روحت ازرده هز بدنت جدا میشه واون حال بد همیشه همراه روحت هست،عذاب برامون اینجوری تعریف کردن،ولی ...

پس چرا خداکاری نمیکنه مگه خودش نمیگه از هرمهربونی مهربون تره پس چرا کمک نمیکنه فقط سکوت کرده 

بعداز کلی امیدداشتن به بدترین شکل ممکن ناامید شدم

سریال بازی مرگ ببین در مورد همینه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)