2777
2789
عنوان

خیلی داغون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1490 بازدید | 52 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من یکی از این کارا میکرد برا من .من ناخوناشو میگرفتم.یه ماه میگم یه شاخه گل بگیر به روی خودش نمیاره

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
بعزش بهش گفتم اگه دوسم نداری طلاق بده راحت بشی گفت باشه مهرتو ببخش بچه هم مال من 

عزیزم حتما داشته امتحانت میکرده.شاید بهش برخورده گفتی بیا ناخنمو بگیر..خب مردها اخلاق های خاصی دارن..تو فردا چیزی اصلا نگو اصلا سمتش نرو یه چند روز..باهاش سنگین باش ببین خودش چی میکنه.نری زاری و التماس که بدتره

شام فسنجون گذاشته بودم منتظر بودم برنج دم بکشه همچین جدی هم نگفتم

من جوشای اونو میترکونم رو  ک و ن ش جوش درمیاره میگه بیا اینو بترکون اینا چندش نیست که من براش انجام میدم

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

فاخي عزيزم شايد يدفعه از جايي بهم ريخته ياد چيزي افتاده انتظار داشته كاري بكني منتظر بوده تو يه جور ديگه برخورد كردي.... حالا امشب اينقد غصه نخور واستا فردا ببين چه جوره

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
شام فسنجون گذاشته بودم منتظر بودم برنج دم بکشه همچین جدی هم نگفتم من جوشای اونو میترکونم رو  ک ...

ببخشید ولی خنده ام گرفت😂آخه خیلی این کار چندشه

چه تلخ است با بغض بنویسی با خنده بخوانند😔

بعضي وقتا مردا ميزنه به سرشون چل ميشن به دل نگير

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼