2777
2789
عنوان

دعا برای شغل پیدا کردن

113 بازدید | 10 پست

سلام خانوما متاسفانه به هر دری که میزنم بن بست میشه برام هرکاری که میخوام برام جور نمیشه به شدت به پول نیاز دارم:((( به شدتتتتت

هرجایی برای کار میرم به هر بهونه ای ردم میکنن 😭هم لیسانس دارم هم مدرک های معتبر فنی حرفه ای

ولی هرجایی میرم میگن سابقه کار میخوایم منم ندارم 

برای یه کار با حقوق ۵ تومنی هم سابقه کار میخوان واقعا انصاف نیسست

دعایی میشناسین برای پیدا کردن شغل بخونم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین 

و ممنون میشم برام دعا کنین یجایی بتونم استخدام شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۲ سالمه عزیزم

باپیامت اشکم دراومدچون منم توهمین سن اینجوربودم یادمه پول بستم نداشتم داروگیاهی فروختم براپول بستم

خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...

باپیامت اشکم دراومدچون منم توهمین سن اینجوربودم یادمه پول بستم نداشتم داروگیاهی فروختم براپول بستم

ای خدا🥲💔

من امروز چندتا جا برای استخدام شدن رفتم هر چند جا ردم کردن متاسفانه واقعا ناراحت کنندس

یاام کلا الویت رو میزارن برای با سابقه ها

تمام دوستا و اشناهام سرکارن واقعا خیلی غصه خوردم.

ای خدا🥲💔من امروز چندتا جا برای استخدام شدن رفتم هر چند جا ردم کردن متاسفانه واقعا ناراحت کنندسیاام ...

خدابزرگه

خدایا یجوری دستمو بگیر که شونم از ریشه دربیاد...

سلام عزیزم تو یه کانال قرانی این دعا نوشته بود : 

بعد از نماز صبح این دعا را زیاد تکرار کنید و قبل وبعد از ان صلوات بفرستید تا ان شاالله  فرج حاصل گردد:  اللّهم اَغنِنی بحلالک عَن حَرامِکَ وبِفَضلِکَ عَمَن سِواک 

یا علی (ع) ❤️