2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم من چیزی نمیبینم هاله یعنی خط بیفته هر چند کمرنگ این شبیه اینه که رنگش پخش شده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
یعنی منفیه

اگر خط افتاده و بعد منو شده شاید خراب باشه چون خط که بیفته میمونه یا حتی کم کم پر رنگ تر هم ممکنه بشه 

از موعد پریودت گذشته؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
اگر خط افتاده و بعد منو شده شاید خراب باشه چون خط که بیفته میمونه یا حتی کم کم پر رنگ تر هم ممکنه بش ...

نه یک روز مونده

آب منی ام رو بدنم ریخت ولی خب نگرانم که یکم اونجا خودش میگه من مطمعنم که روی بدنت ریختم 

مارک بیبیمم میگن مثبت کاذب زیاد داره الکی هاله میندازه

نه یک روز موندهآب منی ام رو بدنم ریخت ولی خب نگرانم که یکم اونجا خودش میگه من مطمعنم که روی بدنت ریخ ...

اگه با عرض معذرت داخل نرفته که اصلا نگران نباش اسپرم قابلیت حرکت داره اما نه اونجور که فکر کنی بدو بدو میکنه  

این بی بی چک هم منفی هست خیالت راحت

اگه با عرض معذرت داخل نرفته که اصلا نگران نباش اسپرم قابلیت حرکت داره اما نه اونجور که فکر کنی بدو ب ...

مارک بیبیم ویتاس میگن الکی هاله میندازه 

ولی آخه تعجبم چقدر سریع هاله انداخت