2777
2789
عنوان

شما بودین ناراحت میشیدین

357 بازدید | 13 پست

چن وقت پیش یه جا مهمون بودیم میزبان هم سن و سال منه اینا دری به تخته خورد و وضع مالیشون یهو خوب شد این خیلی بابت این موضوع افاده میاد.من شاغلم تو دانشگاهی درس خوندم که آرزوی خیلیاست.اونروز که مهمون این خانم بودم داشتیم صحبت میکردیم یهو با افاده گفت به نظر من حییییفففف زن که بخواد کار کنه من خیلی ناراحت شدم و تا چند روز حالم بد بود ولی چیزی به اون نگفتم یعنی باید جوابشو میدادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به قول بابام نه با شرینیه کسی دلشاد شو 

نه با تلخیشون ناراحت 

یه حرف مفتی برا خودش زده 

دروغه که میگن یه روزی میشه ،اگر نشد دیگه هم نمیشه اگرم بشه وقتی میشه که جونت به لبت رسیده باشه💔

ولش کن بابا کونش سوخته 

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

عزیزم نظرش و گفته منم خوشم نمیاد کار کنم ارشدم دارم ولی به زندگیم برسم برام بهتره ،البته حالا اون جلو شما که کارمندی گفتن شایدم منظوری داشته.ولی اینکه چند روز حالت بد باشه زیاده رویه.اصلا مهم نیست.

اوف بی خیال، منم یک دوست صمیمی دارم همینطوره، هر دفعه به من میگه وای دلم میسوزه برات که میری سرکار، از اونور دربدر دنبال یاد گرفتن زبانه که یه جایی بتونه بره سرکار، منم همش میگم آهان راست میگی، خوش به حالت که خونه ای 

بی خیال 

عزیزم اگه بخوای این جنبشو در نظر بگیری که تو زندگی ما نمیتونیم همه رو راضی نگهداریم و قرار نیست همه نظرشون با ما یکی باشه

تو برخورد با دیگران بهت حسودی میکنن، انتقاد میکنن، پشت سرت حرف میزنن، سعی میکنن کوچیکت کنن و کارت رو بی اهمیت جلوه بدن و خیلی رفتارای دیگه

ولی مهم اینه که ما واسه خودمون زندگی کنیم اونجوری که باور و عقیده داریم و حرف مردم ذره ای نباید رو ما تاثیر منفی بذاره