2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایید فردا ان شا الله میرم پابوس آقا امام رضا جان

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 116 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موسی

محمد

نادر

فهمیه

مهدی

فائزه

نسترن

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برام میخونید خیلی واسه حفظ زندگیم دعا کن توروخدا واسع پسرم دعا کن سالم و سلامت باشه و خوب حرف بزنه ...

چشم عزیزم حتما اونجا صفحه ی تاپیک مو بازمیکنم دونه دونه همه تونو دعا میکنم. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

شفا پیدا کنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

سلام‌اقاجان

مزاحم همیشگی هستم

امام رضا لطفا شما از خدا برامون بخواید شما واسطه بشید لطفا.

من جز خدا و بعد شما ائمه کسی رو ندارم

بیماریم عود نکنه

زود زود یه شغل ثابت پیدا کنم و بتونم کمک خرج خونه باشم و از خطا به دور باشم

همه واحدهای درسیمو پاس کنم و آخر امسال دفاع کنم

امام رضا شما برامون دعا کنید

کار بابام رونق بگیره و زمینش پر محصول باشه

سلامتی مامان بابام 🙏🏻💚

چشم عزیزم حتما اونجا صفحه ی تاپیک مو بازمیکنم دونه دونه همه تونو دعا میکنم.

ازت ممنونم  واقعااااآ   خدا مراد دلتو بده بحق ضامن اهووو

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

خوش به سعادت ما هم خیلی ساله نرفتیم تو رو خدا به جوادش ۳ بار قسمش بده من و عزیزانم رو بطلبه بریم پا بوسش با دل خوش خیلی زود😭💔

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
شفا پیدا کنم

ان شا الله سلامت باشی همیشه به لطف مریض کربلا لباس عافیت بپوشی ان شا الله 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

مشکلی برای زندگیم پیش نیاد😔😔😔😔😔

اجرتون با اقام امام حسین باشه انشالله

یا حسین(ع)شهید  

ان شا الله سلامت باشی همیشه به لطف مریض کربلا لباس عافیت بپوشی ان شا الله

حلالم کن من زیاد پست گذاشتم

اصلا حالم خوب نیس😔😔😔😔😔 خیلی روز بدی داشتم