2777
2789
عنوان

حاجت دارا بیایید فردا ان شا الله میرم پابوس آقا امام رضا جان

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 116 پست

مهدیه :) تو رو به همون امام رضا دعام کن محتاجم خیلی❤️‍🩹

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواد

ایدا

هاتف

احسان

تقی

سحر

سویل

محمدرضا

اتابک

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

برام میخونید  خیلی واسه حفظ زندگیم دعا کن توروخدا واسع پسرم دعا کن سالم و سلامت باشه و خوب حرف بزنه 

خواهرم ۱۰۰ تا ذکر یاجواد المه میگم برات.  خیایییییییی دعام کن فراموشم نکن خواهش میکنم

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

محمدرضا

طاهره

طیبه

رضا

فاطمه

عاطفه

زهرا

اسماعیل

امیر

علی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

اقارو ب جون جوادش قسم بده توروخدا ک ی بخت خوب نصیبم بشه بزودی😭یگانه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

فاطمه 

به شدتتتتتتت دعا کن خیلی زیاد محتاجمممم برای خانوادم دعا کن 

بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت...🖤                        اینجا هم جای غریبیه یکی بگه خیلی خوشگلم سعی میکنن بهش ثابت کنن اینطوریام نیست کسی هم تاپیک بزنه بگه زشتم همه حتی به دروغ میگن وااای چه زیبایی!