2777
2789
عنوان

جاریم خیلی پرروئه

343 بازدید | 15 پست

سلام من دو ساله ازدواج کردم

یه جاری خیلی پررو دارم انقد که حد نداره

واسه بارداریش اومده بود خونمون ۲ ماه با بچه ی کوچیکش و مادرش مهمون بود

من مشکلی نداشتم چون میخواست تو شهر ما زایمان کنه و مهمون حبیب خداست

ولی بعدش یه تشکر نکرد و حتی یبار دعوتم نکرد خونشون

یبارم که باز شهر ما کار پزشکی داشت اومد از خونمون چند بسته مواد غذایی برد گفت پولشو میدم ولی رفت بازم گفتم نوش جونش

ولی دیگه داره شورشو درمیاره دیروز گفت دخترم دوست داره خیرات کنه براش چند بسته خرما بخرید که پخش کنه

تازه دخترش ۶ سالشه وا. هرروز خونه مادرشوهر ۶۰ سالمن واسه شام و ناهار. و تازه هیچوقت هم ظرف نمیشوره وقتی من شهرستانم و اونجام من ظرفارو میشورم و تمیز کنم

بنظرتون چه نوع برخوردی باهاش درسته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما رو ولش کن چطور دو ماه برای زایمان راه دادی خونه ات دمت گرم من بودم جر خورده بودم

بخدا پدرمو دراوردن منم آدمیم که نمیتونم غذای ساده درست کنم واسه مهمون هرروز چلو پلو

کاملا سررررررررررد مثل من با جاریم 

محل س..گ هم بهش نمیدم 

اصلا شعور نداره 

مثل گاو میاد سلام هم نمیکنه پشت سر بردار شوهرم میاد داخل می‌ره میشینه خاک تو سرش 

دقیقا ناهار یا شام که خورد می‌ره عقب میشینه که به حساب من جلوش جمع کنم که منم برای ری...دم  فقط جلو‌ اون جمع نمیکنم 

هر سریع که میاد ننش هم دمش هست اگه ننش نیاد اونم نمیاد 

ننش هم پرو تا بخواد حرف بزنه ... متلک بارونش میکنم خفه میشه 

انقدر دلم ازش پره 

بنظرم شخصیتشه

و شان خودشو پایین میاره

اگه ضرری به شما نمیزنه شما شان خودتو حفظ کن

و رفتارای سنگین ‌و درستتو ادامه بده

بعد در مقابل پررویی باید پرروویی کرد دیگه

مثلا چند بسته خرما بخرید جوابش میشه شرمنده

خودتون زحمتشو بکشید ، ما برای اموات خودمونم خرما نمیگیریم. ظرف شستنم دیگه ما نهایتا ماهی یبار بریم خونه مادرشوهر ی ظرف شستن چیزی کم نمیکنه ازمون