خانوما بعد سه سال که تو راه طلاقم به شوهرم پیام دادم و یه کم چت کردیم بعد تصمیم گرفتیم حضوری همدیگرو ببینیم و حرف بزنیم . به نظرتون کار درستیه؟ چجوری باهاش حرف بزنم و چیا بهش بگم ?
البته بگم قبلا هم با هم صحبت کرده بودیم تو این مدت ولی بی فایده بوده و یکسال بود که هیچ صحبتی نداشتیم قبل عید یه بار شوهرم اومد بدون خبر قبلی خواست حرف بزنیم من زیاد باهاش خوب برخورد نکردم چون ناغافل اومده بود محل کارم شوک شدم فک کردم میخواد آبروریزی کنه بعد پشیمون شدم و الان یه جورایی خودم پیش قدم شدم ولی نمیخوام خانوادم چیزی بفهمن بهشون نمیگم چون تو مسیر طلاق بالا پایین زیاد داشتیم کینه و گدورت زیاد بینمون پیش اومده و شکایت و شکایت کشی و کلا مسائل بد زیاد بینمون پیش اومده
حالا نمیدونم این کاراش از دشمنی بوده یا اینکه دوستم داشته ولی لجبازی بوده . احساسم میگه دوستم داشته و لجبازی بوده ولی خب عقلم اینو نمیپذیره گفتم با شما هم مشورت کنم .
آخه دیشب که پیام دادم میگفت چقدر منتظر بودم و دلم برات لک زده بود و اینا . منم گفتم حرف و عملت با هم نمیخونه و خلاصه یه سری حرفا ولی آخرسر همه چت هاشو پاک کرد به منم گفت تو هم چت هاتو پاک کن . نمیدونم دلیل این کارش چیه واقعا