2777
2789
عنوان

چیکار کنم چهره ام کمتر نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 67 پست
سرمش برای پوست چربه

میدونم پلی کسایی که‌مستعد جوشن واکنش نشون میده و‌بدتر میشه جوشاشون

اگه هم‌جوش فعال دارن که اصلا نباید تا درمانشون ویتامین سی استفاده کنن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر توپول هستین رژیم بگیرین لاغر کنید صورتتون باید پر باشه نه خیلی لاغر نه خیلی توپوللباساتون نسبت ب ...

آخ گل گفتی برق چشامم دیگه نیست

آخه ۸ ساعت کاری میشینم پشت سیستم سرکار

سریع میرسم یه ناهار و نماز لپ تاپ روشن میکنم تا ۸ شب کارای پایان نامه سریع شام و میشینم برای آزمون دکترا میخونم انگار چشام سو نداره و کدر شده به نکته خوبی اشاره کردی شاید چون کلا پشت سیستمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن یمقدار برای خودت برنامه های تفریحی قرار بدی ، بخصوص چون میگی 4 سال هم تو استرس و شرایط سخت بو ...

شهریور دفاع پایان نامه کنم حتی اگه دکتری قبول شم یک سال مرخصی میگیرم

من پوستم چربه ولی جوش نمیزنم با. ویتامین سی نه کرم نه سرم

خداروشکر

ولی برا همه اینجور نیست

بعد خیلیا پوستشون چربه ولی جوش‌نمیزنن البته

من کسایی میگم که مستعد جوش هستن حتی هستن‌کسایی که‌پوستشون خشکه ولی مستعد جوشن ویتامین سی کلا هرکسی استفاده میکنه باید از مقدار کم و با درصد‌کم استفاده کنه مثلا دوبار درهفته یه ویتامین سی ضعیف به مرور دفعات و درصد رو‌زیاد کنه

روزا هم‌حتمااا از ضدافتاب استفاده بشه که اگه‌نشه به مرور صورت لکه میندازه

کلا توی‌ مصرفش اگه رعایت کنی و اصولی باشه چیز خیلی خوب و موثریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد بچه ها از اونورم خونه گرفتیم اینور مستاجریم 

اونور چون تسویه نکردیم نمیتونیم بریم اینورم تاریخ سر رسید شده میگه پیش بدید من موندم و حرص و جوش و اسباب کشی که نمیدونم وسیله ها را کجا بریزم و بدهی های قبلی و هر روز بانک دنبال وام زیر این آفتاب 

آره من حتی لیفتینگ و ضد چروک که میخرم حاوی ویتامین سی هست

قرصشم بخوری باز خیلی خوبه و‌ موثر

من قرص جوشانش رو‌دوس دارم مخصوصا این فصل وقتی تشنمه یکیشو‌میندازم‌تو یه لویان اب یخ و‌میخورم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آخ گل گفتی برق چشامم دیگه نیستآخه ۸ ساعت کاری میشینم پشت سیستم سرکارسریع میرسم یه ناهار و نماز لپ تا ...

خودتو داغون نکن عزیزم 

البته حق داری تلاش میکنی برای آیندت ولی به خودتم برس 

با چی انرژی پیدا میکنی؟ من خودم با چیزای کوچیک شاد میشم ذوق میکنم برای خودت انگیزه ایجاد کن زحمت میکشی تا آیندت رفاه باشه برای حالتم وقت بزار مراقب چشمات باش حتما سلامتیشون رو چک کن چون اهل آرایش نیستی یه تقویت کننده مژه و ابرو خوب که بسازه بهت پیدا کن بخر استفاده کن 

ویتامینی کم داشتی مصرف کن حتما پوستت ایرادی داشت رفعش کن حتما یه کاری کن آب زیر پوستت بره پوستت سفت بشه 

البته منم خودتم روزایی که خسته و داغون میشم سنم بیشتر نشون داده میشه 

آدم حسودم همه جا هست 

یا بعضی ها مثل خودم نمیتونند سن رو حدس بزنند

می آید هر آنچه باید 🌱
قرصشم بخوری باز خیلی خوبه و‌ موثرمن قرص جوشانش رو‌دوس دارم مخصوصا این فصل وقتی تشنمه یکیشو‌میندازم‌ت ...

اینقدر قرص دارم که دیگه یادم میره ی مدت کلاژن گلد خوردم الکی بود الان لاغر شدم احساس میکنم لپام نرم شده 

بعد بچه ها از اونورم خونه گرفتیم اینور مستاجریم اونور چون تسویه نکردیم نمیتونیم بریم اینورم تاریخ سر ...

عزیزم خیلیییی به خودت سخت میگیری ببخشید ببخشید بخدا خواهرانه میگم خیلی انرژی منفی داری حتی اسم‌کاربریت اصلا اینحور‌خوب‌نیست

با تک‌تک‌لحظات زندگیت خوش باش

اینکه‌تلاش کردی رو چرا نقطه منفی میبینی اینکه میای خونه درس میخ‌نی و پایان نامه‌چرا نقطه منفی میبینی؟ اینا چیزایی که مثبته خیلیا ارزوش رو دارن شما خودت خ‌استی درس بخونی الان لذت ببر از همه چی قطعا قطعا هرکسی دور از‌جون بدبخت ترین ادمم یه چیز مثبتی بالاخره داره

تا وقتی انقد برا همه چی می نالی و منفی نگری میکنی روح و جسمت خیلییی اسیب میبینه یمدت مثبت نگر باش  معجزه اش رو روی جسم و روحت میبینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40