2777
2789
عنوان

چیکار کنم چهره ام کمتر نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 67 پست
اینقدر قرص دارم که دیگه یادم میره ی مدت کلاژن گلد خوردم الکی بود الان لاغر شدم احساس میکنم لپام نرم ...

عزیزم

اره یه چیزایی هرکاری کنی پیش‌میاد با گذر زمان و بیشتر شدن سن ولی خب میشه یکم روند رو کند کرد

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خودتو داغون نکن عزیزم البته حق داری تلاش میکنی برای آیندت ولی به خودتم برس با چی انرژی پیدا میکنی؟ م ...

مرسی ناز عسلی مهربون

قندمم یک مقدار رفته بالا به خاطر اینم ممکنه پوستم کدر شده باشه

بعد یک چیز دیگه که الان بهش فکر میکنم جمله بعدیش گفت عه پس چرا با فلانی و فلانی هم سنی همیشه تو میای جلسات و تو حرف میزنی من فکر میکردم سابقه ت حداقل ۱۰ سال از اونا بیشتره

به نظرم اشتباه کردم اینقدر خوب کار کردم باید شل کار میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر راهنمایی کنی مثلا چیکار کنم

حرف بقیه برات مهم نباشه به خودت برس ببین علاقه ات تو چیه

چه چیزی خ‌شحالت میکنه انرژی بهت میده همون کار رو بکن

در طول هفته یه روزایی بذار برا استراحتت مثلا با دوستت باش یا برو‌ کافه یا پارک یا رستوران و...هرچی که خوشحالت میکنه

یه دفتر‌وردار نکات مثبت زندگیت رو بنویس روزی یه چیز مثبت اضافه کن بهش

ابعاد مثبت رو ببین

نیمه پر لیوان رو ببین به گذشته فکر نکن حرف بقیه برات مهم نباشهمکارات حرفاشون اذیتت میکنه هندزفری بذار گوشت اصلا

کارات رو‌هم در حد وظیفه خودت انجام بده از وظایف خودت کم نذار ولی جور کار‌کسی رو‌هم به دوش‌نکش

همیشه حرمت ها و چهارچوب هارو حفظ کن با بقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حرف بقیه برات مهم نباشه به خودت برس ببین علاقه ات تو چیهچه چیزی خ‌شحالت میکنه انرژی بهت میده همون کا ...

مرسی عزیزم چند دور کامنتتو خوندم .سعی میکنم از امشب شروع کنم

مرسی عزیزم چند دور کامنتتو خوندم .سعی میکنم از امشب شروع کنم

ان شالله

تو میتونی تغییر کنی

اعتماد بنفست رو ببر بالا اینجور حس وابستگی و مهم بودن بقیه برات کم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرسی ناز عسلی مهربونقندمم یک مقدار رفته بالا به خاطر اینم ممکنه پوستم کدر شده باشهبعد یک چیز دیگه که ...

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم که 

همون پس از روی کاراییتون تو شغلتون سنتون رو حدس زدن 

آره کمتر خودتو اذیت کن بخاطر آیندتون حالتون رو فراموش نکن 

می آید هر آنچه باید 🌱