2777
2789
عنوان

چیکار کنم چهره ام کمتر نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 67 پست
اینکه اونا از دانشگاه فارغ تحصیل شده با سهمیه بدون آزمون استخدام شدن استرس نکشیدن من برای استخدامی ۴ ...

ببخشید ولی بنظرم بی ربطه اینجور باشه خیلیا خیلیییی استرس های بیشتری کشیدن

هرکسی بگیر استرس داره‌اونکه کارش‌جوریه که شبا بیدار

اونکه شغلش با جون‌مردم

اونکه رشته اش انقد سخته ۴سال شب و صبح بیدار بوده

اینا قطعا موثر ولی نمیشه گفت بخاطر این اونا جوون تر‌میزنن شما سنتون بیشتر میزنه

عوامل دیگه مثل تغذیه و‌وراثت و....خیلی بیشتر تاثیر داره تا ازمون استخدامی

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من فکر میکنم ادم لاغر خوش هیکل باشه کم سن تر دیده میشه مثلادخواهر زادم متولد ۸۵ خیلی چاق شده بیشتر م ...

نه عزیزم مهم فرم و استخوان بندی صورت هستش خیلیا با صورت استخوانی پیر تر بنظر میرسن 

برای اینکه تغییر مثبت داشته باشیم باید با یه جراح زیبایی مشورت کنیم چهره رو با هوش مصنوعی آنالیز میکنن کارای مورد نیازو میگن خیلی عالیه 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین خواب کافی ندارم و به شدت استرس تو زندگی‌دارم

سعی کن یمقدار برای خودت برنامه های تفریحی قرار بدی ، بخصوص چون میگی 4 سال هم تو استرس و شرایط سخت بودی ، حالا سعی کن کم کم به خودت رسیدگی کنی.  

منو هرکی میبینه میگه انگار ۲۴سالته من ۳۴سالمه بعد یکی از فامیلا همه جا پر کرده ک از شوهرم بزرگترم و ...

منم سن واقعیم نمیگم چون خدا میدونه همیشه مریضم میگم 25 همه جا 

اون دیگه چه احمقیه

به‌پوستت برس

روتین‌مناسب پوستت رو‌داشته باشع

اگه وزنت زیاد یا‌ پر هستی یکم وزنت رو‌کم کن

ابروهات رو دخترونه وردار

رنگای روشن نزن 

اینا تاثیر داره

کلا هم‌مهم نباشه برات حرف کسی

دوست من هرکی میبینتش میگه ۱۵سالشع یبار‌عکسش رو‌گذاشت اینجا یه خانوم برگشت گفت: ۴۰سالته اخه من ۳۹سالمه از‌تو‌جوون ترم

حال همون ۳۹ساله عکسش رو‌گذاشت بخدا عین ۶۰ساله ها بود جروک و بی حال و....

بعضیا از رو‌حسودی اینجور‌میگن بعضیا هم مثل من اصلااا بلد نیستن حدس بزنن کی سنش چقدر

جدا از اینم این‌چه‌کاریع بگید طرف حدس بزنه خب خودتون سن ها رو بگید که انقد اثر منفی روتون نذارن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببخشید ولی بنظرم بی ربطه اینجور باشه خیلیا خیلیییی استرس های بیشتری کشیدنهرکسی بگیر استرس داره‌اونکه ...

آره شاید حق با شما باشه ذاتا بی خیال ترم هستن

من یک کار مسئول میگه باید دقیق انجام بدم یا اگه کار ارباب رجوع باشه میام خونه فکر میکنم ای وای کاش فلان چیزم بهش میگفتم ولی اونا رو میبینم تایم کاری دنبال لباس و پیچ کفش و آشپزی و... هستن حس میکنم جوون تر نیستن شاداب ترن من پژمرده ام

چون هم زمان ارشدم میخونم با یک استاد سخت گیر درگیر پایان نامه ام

دقیقاانگار شاداب نیستم سبزه نشدم کدر شدم انگار

فیشال انجام بده هر سه ماه یبار در کنار روتین پوستت 

ولی در آخر اینکه خودت راضی باشی مهم تره اگه خودت خودتو دوست داری همین الانم کاری انجام نده چون مردم حرف زیاد میزنن

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

آره شاید حق با شما باشه ذاتا بی خیال ترم هستنمن یک کار مسئول میگه باید دقیق انجام بدم یا اگه کار ارب ...

ادم دلش شاد باشه و ادم متخصص و متعهدی باشه توی‌کار و زندگیش ظاهر چه ارزشی داره نهایت با ۰ند تا کار زیبایی درست میشه

وای انگار همکارای منو توصیف کردی همش دنبال خریدن تو‌اینستا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر توپول هستین رژیم بگیرین لاغر کنید صورتتون باید پر باشه نه خیلی لاغر نه خیلی توپول

لباساتون نسبت به سنتون انتخاب کنید

ورزش داشته باشین تو برنامتون

در ضمن حق باشماست میزان زحمت وتلاش آدم به چهره خستگی میندازه وسن رو بالاتر نشون میده ولی نمیشه تا این حد

بله عمل بینی وقتی لازم باشه طرف انجام بده سن رو کمتر نشون میده بعضی ها کلن بیبی فیسن ولی همه اینا 50درصد تاثیر دارن

به نظر من چیزی که سنتون رو کمتر نشون میده شادابی پوستتون انرژیتون و برق چشماتون هست 

احتمالا اون روز شما خیلی خسته بودین

می آید هر آنچه باید 🌱