2777
2789
عنوان

چیکار کنم چهره ام کمتر نشون بده

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاغری خیلی تاثیر داره

درضمن رنگ بلوند سنو زیاد نشون میده

و استفاده از رنگ های شاد هم تو آرایش یا لباس آدم شاداب و جونتر نشون میده

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
محلشون نزاار خانما تو محیط کار همیشه درصدد تخریب همن بیجا کردن

بعد جالب تر اینکه میدونست من با خواهرشوهرم همکلاس بودم بیشتر از ۵ سال یعنی نمیدونی خواهرشوهر خودتم متولد چنده؟!

همین خواب کافی ندارم و به شدت استرس تو زندگی‌دارم

خواب با کیفیت خیلی مهمه. 

من برای مدتی خیلی سر این موضوع اذیت شدم، طوری که حتی ظاهرم کاملا نشون می داد خسته و بی‌حالم. 

به نظر من اگر یه ورزش منظم برای خودت بذاری ، حتی پیاده روی مثلا 4 روز در هفته ، روی شادابیت اثر داره.

هم به خواب بهتر کمک میکنه و هم کمک میکنه به کنترل استرس. 

اگ آرایش میکنی لایت باشه

ابروهات نچرال باشه با مداد پر نکن توشو کادری هم نکن

آرایش چشمت سبک باشه رژگونه ملایم بزن گل بیوفته لپات

اگه بهت میاد فرق کنار باز کن

به حرف بقیه توجهی نکن، بعضیا همش درحال چرت و پرت گفتنن

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
از طرفی من با حجابم آرایش و مو بیرون نمیتونم بزارم

عکس میتونی بدی؟ 

اگه ابرو هات هاشور و تاتو داره حتما ریمو کن 

لیفت ابرو و لیفت مژه انجام بده 

اگه کارای زیبایی نیاز داری در حد طبیعی انجام بده مثلا یه سیسی ژل لب بزن فیلر زیر چشم بزن گودی و کبودی نباشه یا زاویه فکو چونه 

اگه آرایش زیاد میکنی هم انجام نده ضد آفتاب و تینت بزن با یه خط چشم شیک فقط 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بعد جالب تر اینکه میدونست من با خواهرشوهرم همکلاس بودم بیشتر از ۵ سال یعنی نمیدونی خواهرشوهر خودتم م ...

گفتم که مریضن ی عده بگو بابا شما اگر خوشکل بودین دماغ عمل میکردین حالا از من ایراد میگیرین 

چه ربطی به نوع استخدام‌داشت

اینکه اونا از دانشگاه فارغ تحصیل شده با سهمیه بدون آزمون استخدام شدن استرس نکشیدن من برای استخدامی ۴ بار آزمون دادم در واقع ۴ سال تو استرس بودم و خواب و خوراک نداشتم  تایمی که اونا سفر و خواب بودن من کتاب میخوندم

مثلا میتونی لیفت انجام بدی بالاخره چروک یا افتادگی داریم تا حدودیمن خودم متولد ۷۶ هستم خط لبخند دارم ...

روتین پوستی هم معجزه میکنه جوش و جای جوش که میره صورتت برق میزنه شاداب تر به نظر میرسه چهره

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

دقیقا من ی جا کار می‌کردم انگار مسابقه بود بین دوتا از خانوما تاسف باید خورد به حالشون

منو هرکی میبینه میگه انگار ۲۴سالته من ۳۴سالمه بعد یکی از فامیلا همه جا پر کرده ک از شوهرم بزرگترم و بیشتر از سنم دیده میشم دقیقا از حسادتشونه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اینکه اونا از دانشگاه فارغ تحصیل شده با سهمیه بدون آزمون استخدام شدن استرس نکشیدن من برای استخدامی ۴ ...

عزیزم موفق باشی کیف کردم ازت 

ی آبرسان خوب بگیر مدام بزن 

بن مژه و ی رژ نود و مات و ضد آفتاب