2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال که مریض بودم ،خیلی توسل کردم خیلی 

افسردگی شدید داشت از پا درم میآورد ،خدارو شکر الان خیلی بهترم 

اگر یه سر به تاپیکام بزنی میبینی چقدر از دردهای معدم وحشت زده بودم و ترسیدم ،چقدر توسل کردم و التماس دعا داشتم 

خدا رو شکر خیلی بهترم 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

یه ایه هست تو قران نیت کنی اونو بنویسی بزاری همون صفحه حاجت میگیری من دوبارشم حاجت گرفتمیه مسجد هست ...

چه آیه ای؟ نذر نمک؟ چجوریه، تا حالا نشنیدم

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️

چه آیه ای؟ نذر نمک؟ چجوریه، تا حالا نشنیدم

سوره الشوری ایه ۴۹ تا۵۰

نیت کردم حاجت گرفتم ببر پخش کنم هرکی نیت کنه برمیداره به نیت حضرت زهرا نمک تو پلاستیک کوچولو پر کردم روش نوشتم بردم پخش کردم همین

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
یدونه برام لطفا بخون خواهش میکنم به نیت گرفتاریای من و عزیزانم حل شه 😭💔

چشم عزیزم .حتما

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
یادم نیست تو قرانم نوشتم بهم پیام بده برات بفرستم یادم میره

سلام عزیزم میشه اون آیه رو برای منم بفرستی؟،بهت درخواست دادم

میشه برای حاجت روایم یک صلوات بفرستین لطفا من و تو تاپیک های مذهبی تگم کنید تاپیک هایی که ختم و دعا معرفی میکنن
سوره الشوری ایه ۴۹ تا۵۰نیت کردم حاجت گرفتم ببر پخش کنم هرکی نیت کنه برمیداره به نیت حضرت زهرا نمک تو ...

اگ شد برای منم تو قران بنویسید اگ ام نشد اشکال نداره

نیتمم بنویسید اللهم عجل لولیک الفرج