2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نذر کردن برا حضرت ام البنین . امام رضا . نماز شب امامزاده اسماعیل ک تو شهر شهریار هست نشد یه چیزی بخوام ازش ب بهترین شکل برام اتفاق نیفته. شهادت حضرت فاطمه اش نذری بپزیم من از اینا حاجت گرفتم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

عزیزم باید نیت کنم همین آیه رو بنویسم بزارم دوباره همون سوره شوری ایه۴۹؟

اره عزیزم نیت کن ان شاالله تا ماه رمضون اینده حاجت روا بشی بزار همون صفحه

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

کلیییییی منتظر بودیم و اینور و اونور برا داییم رفتن خواستگاری و جور نشد امسال ازدواج کرده الحدولله رب العالمین

حدود شش سال و پنج ماهه که نشون هستم دوستش دارم طلبه هست و از من دوره میاد و میره بالاخره فهمیدم که به مامانش گفته میخوام عقد کنم مامانش گفته ابجیت ازدواج کنه بعد تو...ان شاءالله تا پاییز عقد میکنیم به امید خدا🌹بستگی به ابجیش داره کی بره گفتن انگاری تا ابان دیگه باید ازدواج کنه

کربلا بودم

یه کاری پیش اومد اصلا انجامش غیر ممکن بود به نظرم . 

داشتم از حضرت ابوالفضل خواهش میکردم که انجام بشه چون مال همون لحظه بود و همون لحظه باید اجابت میشد 

دیگه میخواستم به گریه بشم هنوز اشکم فک کنم در نیومده بود که یه دفعه اون چیزی که میخواستم انجام شد 

اصلا توقع نداشتم به این سرعت😢همیشه مدیونشم به خدا