2777
2789
عنوان

در چه حالیددد 3 🌬️💃

| مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 31 پست
چقدر خوبه که سحر خیزید

داداشم بیدارم کرد 😄 

میگف تو خواب میگفتی یا حسین😂

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو خوابیدم دمت گرم 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

صبح رفتم کارت کتابخونه تمدید کردم 🏫

موقع برگشت از شدت گرما میخواستم گریه کنم🥵

رفتم حموم🛀

ناهار خوردم🥘🥗🍨

منتظرم سفارشم بیاد نیومده اعصابمو بهم ریخته چون لازمش دارم🤨

خیلی دوست دارم بشینم برنامه ریزی کنم👩‍💻ولی همش تو گوشیم😑

خانما چرا صفحه گوگلم سیاه شده 🥺🥺🥺🥺🥺🥺 حالت شب گوشی و گوگلم خاموشه 😐😐😐😐😐😐😐😐😐 خود به خود ...

توی تنظیمات گوشی قسمتس داره که میتونی از اون سفیدش بکنی 

چشم ها دریچه ی روحن!...

چندروزمشغول خونه تکونیم

صبح زودبیدارشدم بیان کمداتاق خواب روبزنن

نهارشون رودرست کردم،شستم جمع کردم،الانم داره تموم میشه چای میوه اینااماده کنم،بعداونابرن کمدروتمیزکنم وبچینم و....

پاهامم ورم کرده خیلی دردمیکنه زیادنمیتونم خم شم شکمم دردمیگیره

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤
باردارم خونه ی مامانم هستم منتظرم مامانم چای دم کنه برام

خوش بحالت من ۳۷هفته م ودرحال خونه تکونی خیلی خستم🥲

خاطرات زایمان تارفتن امیدم🖤ئی او که سه ی له که س نه چوی🖤دووریت آزاری دل وگیانه دووریت🖤 ده رده بی ده رمانه🖤

من یه بار صبح ساعت 7بیدار میشم برای مامانم صبحونه آماده میکنم بعدش ساعت 11دوباره بیدار میشم برای مامانم ناهار آماده میکنم بعدش می‌خوابم ولی امروز شوهرم خونه بود نشد بخوابم دیروز صاحبکار شوهرم نذری قیمه درست کرده بود قیمه اش نپخته بود گذاشته زود پز که بپزه پلی بازم نپخته دیگه فقط پلو با گوشت سیب زمینش خوردیم سالاد شیرازیم درست کرده بودم بعد شوهرم خوابید منم سریال هامو از کانال ام بی سی پر شیا نگاه میکنم 

منم ۳۴ هفته ام امروز اومدم استراحت هر روز ی مقدار خونه رو تمیز می کنم

ان شاالله به سلامت زایمان کنی عزیزم

من همه رو انداختم بیرون 😁😆

فرش وموکت ایناروشستیم 

مونده کف خونه روبشورم ودیوارهاروتمیزکنم 

فرداهم آشپزخونه