2777
2789
عنوان

همسر نحت فرمان خواهر و به شدت منت گذار و خسیس و کینه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 10131 بازدید | 248 پست
نمونه یه آدم خسیس تو خونه دارم بیچاااااارررررممممم کرده اسی فورا طلاق بگیر آدم گدا اصلا عوض نمیشه فق ...

وا چرا سریع نسخه طلاق میدین... ی ذره سیاست و صبوری ب خرج بده میتونه جمعش کنه. والا کی دلش میاد شوهر دویست میلیونی رو بذاره بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهی 200 میگیره نصف پول ماشینشو شما میدین؟ ما یک دهم شما میگیره شوهرم همشو ازش میبرم به جز قسطا. واق ...

واقعا همسرت به جز خرج خونه به خودت پول تو جیبی میده؟ یعنی میده به خودت خرج کنی هرجور خواستی؟

وا چرا سریع نسخه طلاق میدین... ی ذره سیاست و صبوری ب خرج بده میتونه جمعش کنه. والا کی دلش میاد شوهر ...

درست نمیشه فقط پیر میکنه آدمو 

مامان بیست و پنج سال تلاش کرد بابام درست شه نشد 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

اون ماشین که به اسم پدرش بود من وام ازدواجم رو داده بودم بخره. قبل از من ازدواج کرده بود ۸ سال بچه دار نمیشد طلاق داده بود برا مهریه ماشین فروخته بود دیگه نداشت.  اون ماشینم که به اسم باباش بود فروختیم یه شاسی خرید که دیگه از ترس من به اسم خودش زد

تو حسابم از مجردی که کار کردم پول دارم ماهی ۸ تومن سود میگیرم . چون خودم درآمد دارم همیشه چشمش به او ...

خوب پس بگو دلش گرم کاش پول تو حسابت رو داده بودی یه چیزی خریده بودی این همه سال تا امیدی به جایی نداشته باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وا چرا سریع نسخه طلاق میدین... ی ذره سیاست و صبوری ب خرج بده میتونه جمعش کنه. والا کی دلش میاد شوهر ...

عزمزمه میگم آدم خسیس چسخور با سیاست نرم بودم چرب زبونی آدم نمیشه همه اینارو من رفتم 

بابام میگه جونمو بگیر پولم نه

بچه ها خوب گوش کنید بخدا دلم انقد پره نمی دونید که. دیروز که برا بار صدم منت خرج خونه رو زد امروز رفتم همههههه چی حتی نمک و قند خریدم آوردم یه طبقه یخچال و فریزر گذاشتم که دیگه خودم از پول خودم بخرم بپزم