2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

783 بازدید | 36 پست

سلام من 16 سالمه و دو ساله تقریبا تنبلی تخمدان دارم به سمت وزنم رفته بالا هر کاری هم میکنم خوب نمیشم کیست هم دارم 

میخوام بدونم چیکار کنم دکتر هم میرم همون قرص ها همون حرف ها که قرص ها هم باز باعث چاقیم میشه 

چه ورزشی خوبه پیاده روی نمیتونم تنها برم ورزشی که مثلا تو باشگاه باشه  یا یچی گیاهی نمیدونم  هرچی مصرف کردید نتیجه گرفتید واقعا خسته شدم) : خانوادگی ارثیه کیست داریم لطفا کمکم کنین خسته شدم هر روز بیشتر از خودم متنفر میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کانال طبی سیاهدونه تو ایتا، عالیهمن روش اونو رفتم تنبلیم داره رفع میشه و بدون رژیم وزنم هم داره ...

همین که نوشته سیاهدونه زندگی ایرانی؟ بعد خوی چطوریه؟ 

ورزش ورزش ورزش و گرمیجات، حذف تمام غذا های چرب و سرد ، پیاده روی عالیه ، اگه نمیتونی ی هنزفری بزار گ ...

تی ار ایکس میرم ی روز در میون باشگاه معمولا خونه هم تنهام همش اهنگ پلی هست عاشق رقصم 🥲 ولی دریغ از تغییر

چقد ساده ایی گول این طب سنتی نخوری ها منم مشکل شمارو داشتم چقدر پول ها که ازم درنیاوردن اخرشم هیچی ه ...

چیکار کنم کم اوردم دیگه) : 15 کیلو اضافه کردم 15 کیلو وووووو سرما خورده بودم رفتم دکتر دید وزنم گفت مشکل رحم داری گفتم اره 🙂🙂 من قبل این لاغر لاغر بودم 

چیکار کنم کم اوردم دیگه) : 15 کیلو اضافه کردم 15 کیلو وووووو سرما خورده بودم رفتم دکتر دید وزنم گفت ...

من خودم بعد کلی اشغالای تب سنتی منتی رفتم دنبال ورزش شدیدن ورزش کردم تو باشگاه  خودمو خسته میکردم دمای بدنمو میبردم بالا  رژیم گرفتم حذف روغن و نمک و شکر سبزیجات بیشتر کردم زود میخوابیدم زود بیدار میشدم به ۳ماه نکشید جواب شو دیدم من خودمم اضافه وزن و پلی کیستیک بودم و پریدی نامنظم که هوب شدم البته ۱۸کیلو کم کردم هدفم خیلی بیشتر بود ولی قسمت نشد و باردار شدم منی که پنج‌ شش سال بود بی دلیل باردار نمیشدم

از کجا فهمیدی که تنبلی داری ؟ اخه یه ماما میگفت اینکه پریودت منظم باشه دلیل اینکه تنبلی نداشته باشی ...

خوب ببین تنبلی کلا پریودی نامنظم هست  یا مو های زائد زیاد رو شکم نمیدونم همه جا یا اضافه وزن شدید