2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 36 پست
بله بدنسازی هوازی پیاده رویم میرفتم گاهی

میدونید من عضله اصلا دوست ندارم اصلاااااا 🥲 خوببب  میشه شرایط بدنسازی بهم بگین چطوریه اصلا الان برای من مناسبه؟ 

میدونید من عضله اصلا دوست ندارم اصلاااااا 🥲 خوببب میشه شرایط بدنسازی بهم بگین چطوریه اصلا الان برا ...

به همین راحتی فکر کردی عضله میاد باید سالها یری با استاد باشگاه مشورت کن باید کسی باشه که فیزکتو ببینه تا نظر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین راحتی فکر کردی عضله میاد باید سالها یری با استاد باشگاه مشورت کن باید کسی باشه که فیزکتو ببی ...

الهی شکر 😂نمیدونم میترسم اینم برم باز نتیجه نگیرم پارسال هوازی شدید میرفتم بخاطر مدرسم مجبور شدم ولش کنم هنرستانم هر شب تا ساعت 2 3 بیدار میموندم برا کارام همزمان هم درس  حفظ میکردم تو امتحان ها هم که کل خوابم دو ساعت بود فوقش 

همین که نوشته سیاهدونه زندگی ایرانی؟ بعد خوی چطوریه؟

ی کانال دیگه داره از اصلی جداست مخصوص بانوانه، لینک اینجا نمیشه گذاشت، باید درخواست دوستی بدی برات بفرستم

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون
چقد ساده ایی گول این طب سنتی نخوری ها منم مشکل شمارو داشتم چقدر پول ها که ازم درنیاوردن اخرشم هیچی ه ...

همه ی جور نیستن، بعضیا بی سواد مطلق ان

همه ی جور نیستن، بعضیا بی سواد مطلق ان

اونی که من میرفتم چند سال تجربه چندین مدرک از تهران  و الی اخر 

در کل حرفم اینه  تب سنتی از دم از ریشه هیچی نیست فقط اشغال میدن دست مردم فقط به فکر جیب خودشونن باحرفای گنده گنده مردمو گول میزنن

اونی که من میرفتم چند سال تجربه چندین مدرک از تهران و الی اخر در کل حرفم اینه تب سنتی از دم از ریش ...

ولی من با طب سنتی بچه دار شدم

میشه بگین چیو امتحان کردید؟

ببین بنده خدا خیلی توضیح میده برای هر مشکل خاصی ی راه حل داره، برای مشکل من گفت هر شب برگ شوید رو بجوشونم طوری ک دو لیوان بشه ی لیوان بعد با عسل بخورم بعد ی روز در میون ی روز رازیانه دم کنم بخورم ی روز برگ شنبلیله تا سه ماه مرتب بعد ایام قاعدگی شنبلیله و رازیانه قطع بشه بجاش عرق فراسیون بخوریم بعد شبا شوید پابرجاست

ببین بنده خدا خیلی توضیح میده برای هر مشکل خاصی ی راه حل داره، برای مشکل من گفت هر شب برگ شوید رو بج ...

ببین منم همین کارو میکنم دور دوره هس دارم استفاده میکنم من پریودیام نزدیک بهم بودگفتم از این روش استفاده کنم،،،الان این روش براتنبلی تخمدان  هم خوبه؟