2777
2789
عنوان

جلب اعتماد خونواده

98 بازدید | 10 پست

میشه یکی راهنماییم کنه که من چطور اعتماد خونوادمو جلب کنم بتونم برم دانشگاه یا بیرون؟با اینکه سن زیادی دارم بازم خونوادم نسبت ب من بی اعتمادن نمی‌دونم باید چیکار کنم ممنون میشم کسی راهنماییم کنه ک چطور باید باهاشون رفتار کنم یا حرف بزنم ک بتونم برم درس بخونم🙁

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی اعتمادیشون بخاطر ناامنی جامعه هست میترسن؟یا شما کاری کردید در گذشته که بی اعتماد شدن یا اینکه آدم ...

نسبت ب فرزند پسر اصلا مشکلی ندارن تازه ب داداشم التماس میکنن ک بره دانشگاه 💔😃و منم تا حالا کاری نکردم همیشه مورد تایید بقیه بودم ب جز خونواده خودم

تنها راه مقابله با همچین خانواده های اینه که طلب کار باشی جلوشون و زیر بار حرف زور نری 

ازشون اجازه نگیر واسه بیرون رفتن 

بگو مامان من دارم میرم بیرون .نمیتونه بیاد ک جلوتو بگیره .بگو هر چی میگی بگو من میرم 

یا خودتو یه چند وقت بزن به افسردگی .

واقعا افسوس میخورم به حال همچین خانواده هایی 

بچتونه‌ بردتون ک نی زندانیش میکنین 

تنها راه مقابله با همچین خانواده های اینه که طلب کار باشی جلوشون و زیر بار حرف زور نری ازشون اجازه ن ...

ببین من اصلا کاری ندارم ب بیرون رفتنم من خودم اینقدر تو خونه موندم که دیه دوسندارم بیرون برم و زود میخام برگردم خونه مشکلم درس خوندنه نمی‌دونم چطور باید راضیشون کنم برم دانشگاه درسمو بخونم