bad_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1118 عنوان تو قرار اول باید شام بخوریم❓ 255 بازدید | 12 پست مثلا اگه کافه رفتیم باید شام بخوریم و آقا باید حساب کنه؟ 1403/04/27 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 رفتیم کبابی 😋 ما خواستیم حساب کنیم شوهرم نزاشت خودش حساب کرد مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
bad_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1118 رفتیم کبابی 😋 ما خواستیم حساب کنیم شوهرم نزاشت خودش حساب کرد پس ینی چطوری تعارف تیکه پاره کنم؟ باهاش برم دم صندوق بگم بذارین من حساب کنم اگه یکبار گفت من حساب میکنم دیگه چیزی نگم یا دوباره بگم؟
bad_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1118 رفتیم کبابی 😋 ما خواستیم حساب کنیم شوهرم نزاشت خودش حساب کرد یا بگم بذارین دنگیا سهم خودمو حساب کنم؟
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 پس ینی چطوری تعارف تیکه پاره کنم؟ باهاش برم دم صندوق بگم بذارین من حساب کنم اگه یکبار گفت من حساب می ... رفتیم دم صندوق کارت رو دادم دو سه بار تعارف کردیم و دیگه کارت رو از دستم گرفت گذاشت تو جیبش با کارت خودش حساب کرد بیرون اومدیم کارت رو پس داد بهم مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
esfandi75 عضویت: 1399/04/31 تعداد پست: 13343 رفتیم دم صندوق کارت رو دادم دو سه بار تعارف کردیم و دیگه کارت رو از دستم گرفت گذاشت تو جیبش با کارت ... آخی...شوهرت شده؟ با افتخار *معلم*
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 یا بگم بذارین دنگیا سهم خودمو حساب کنم؟ اگه قراره دوست بشید دنگی بهتره که بعداً نیاد حساب پس بگیرهولی ما قضیمون فرق داشت قرار بود نامزد بشیم من حساب میکردم به جورایی براش زشت میشد مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 آخی...شوهرت شده؟ آره اونموقع خواستگارم بود بابام و خانوادش راضی نبودن به مدت در ارتباط بودیم تا راضی شدن اون اولین بار بود که بعد خواستگاری باهم رفتیم بیرون مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 آره اونموقع خواستگارم بود بابام و خانوادش راضی نبودن به مدت در ارتباط بودیم تا راضی شدن اون اولین با ... خانواده شوهرم مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
bad_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1118 اگه قراره دوست بشید دنگی بهتره که بعداً نیاد حساب پس بگیرهولی ما قضیمون فرق داشت قرار بود نامزد بشیم ... حتما باید شام خورد؟چون کافه ای که پیشنهاد داد توش غذا سرو نمیشه.
maryambaniiii عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 1477 پس ینی چطوری تعارف تیکه پاره کنم؟ باهاش برم دم صندوق بگم بذارین من حساب کنم اگه یکبار گفت من حساب می ... اره تعارف کن من دفعه اول گفتم اجازه بده حساب کنم گف نمیشهگفتم حداقل دنگ خودمو گف اصلا دیگ یه بار دیک گفتمبعدش گفتم باشه مشکلی نداره این حُسین کیست؛کِه عآلم شُدِه دیوآنِه یِ او؟! 🫀
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 10681 حتما باید شام خورد؟چون کافه ای که پیشنهاد داد توش غذا سرو نمیشه. نه لزومی نداره حتما شام بخورینمن و شوهرم همشهری نبودیم و موقعی که شوهرم رسید وقت شام بود و گشنش بود و تو شهر کوچیک اون ساعت اصلا کافه باز نبود مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵
bad_angel مدیر استارتر عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 1118 اره تعارف کن من دفعه اول گفتم اجازه بده حساب کنم گف نمیشهگفتم حداقل دنگ خودمو گف اصلا دیگ یه بار دیک ... میگم دیدی بعضی کافه ها اتاقک دارن..ما موقعی که خواستیم پا شیم تو همون اتاقک این حرفو بهش بزنم؟یا برم تا صندوق اونجا بهش بگم؟