2777
2789
عنوان

به نظرتون نذری الویه چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 78 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید کسی نتونه بخوره من خودم شاید نخورم البته اصلا الویه هم دوس ندارم بنطرم آش یا شیرینی یا شربت یا .... معمول تره

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
من آشنا باشه طرف اره ولی تو خیابون بهم الویه بدن نه نمی‌خورم راستشنون پنیر خرما سبزی درست کن خیلی هم ...

خرما و سبزی کنارهم؟ طبیعی نیس😂

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

نه شاید بگیرن ولی نمیخورن اکثرا

به دل نمیچسبه اصلا

آدمیزاده یهو صورتش میخاره میخارونه دستش به یجا میخوره یادش میره بشوره بهداشتش مسئله سازه

بنظرم آب طالبی یا شیرموز بدین یا یچیز این مدلی

من بشخصه فلافل رو بیشتر از الویه میپسندم از طرفی خیلیا الویه رو یه مدلای خاصی که خودشون درست میکنن میپسندن مثلا یه عده با مرغ دوست داره یه عده با ژامبون یه سریا پر خیارشور یه عده کم و... و ممکنه همه اونطور که باید ازش لذت نبرن اما فلافل معمولا خوش خوراک تره و از طرفی کم هزینه درمیاد 

علت عقب‌ماندگی دین نیست،فهم غلط از دین است. 

اتفاقا الان توفکرش بودم،مامانم حال روحی خوبی نداره دلش میخواست یچیزی نذری بده گفتم حلیم بادمجون یاالویه نذری بدیم به چندتا رهگذر،

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

لقمه نذری نخوردید😐

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        

نه پیشنهاد دادم هر کدوم خواست 😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عالیه عزیزم ازتون میخوام هرنذری داریداگه میشه لطف کنیدیه مشت موادغذایی یاحتی کمی نمک به نیت حاجت روایی من بریزیدتوی قابلمه نذری ویاچندتاهم به نیت حاجت روایی من بزنه خیلی ممنونم ازتون انشالله حاجت روابشید