2777
2789
عنوان

به نظرتون نذری الویه چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1933 بازدید | 78 پست
آره خیلی بهداشتی و کلا وسواس دارم با دستکش یه بار مصرف

امروز رفته بودم با ماشین بگردم ،یه خانمی ساندویچ الویه داده بود،حتا اون لحظه هم دستکش دستش کرد و به همه لقمه داد،بااینکه لقمه داخل نایلون بود 

خیلی خوشم اومد 

نذر شماهم قبول باشه🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی در توانته بده

میتونی مثلا مرغ بگیری همون خامی بدیش به نیازمندی که میشناسی

آش هم تو این گرما واقعا نمیچسبه

الویه هم خب هرکسی دوس نداره اینو مطمئنم شاید لقمه نون باگت بگیری بچه ها بردارن فقط

ولی خب همون نذرتو میتونی شربت پخش کنی یا مثلا شکر و گلاب بگیر بده هیت ها خودشون درست میکنن

هزارتا راه هست واسه نذری هرکدوم راحت تری انجام بده

نذرت قبول عزیزم💋

اونقدر به واقعی شدن خواسته هام مطمئنم که مطمئنم خدام خداس🙏

نذر کردی یا تازه نیت کردی و میخوای سال دیگه اگه ادا شد نذر بدی؟؟

چند ساله ادا کردم 

امسال هم گفتم بپزم  و ادا کنم ان شاالله

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️
اتفاقا الان توفکرش بودم،مامانم حال روحی خوبی نداره دلش میخواست یچیزی نذری بده گفتم حلیم بادمجون یاال ...

عزیزم ازتون میخوام هرنذری داریداگه میشه لطف کنیدیه مشت موادغذایی یاحتی کمی نمک به نیت حاجت روایی من بریزیدتوی قابلمه نذری ویاچندتاهم به نیت حاجت روایی من بزنه خیلی ممنونم ازتون انشالله حاجت روابشید 

لقمه نذری نخوردید😐

چراااا ولی ندیدم تو یه لقمه هم سبزی باشه هم خرما 

شما دیدین؟😐

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
عزیزم ازتون میخوام هرنذری داریداگه میشه لطف کنیدیه مشت موادغذایی یاحتی کمی نمک به نیت حاجت روایی من ...

چشم عزیزم حتما،اگرقسمت شدودرست کردیم حتما🙏

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چراااا ولی ندیدم تو یه لقمه هم سبزی باشه هم خرما شما دیدین؟😐

عزیزم لقمه نذری سفره حضرت رقیه یا حضرت ابوالفصل سنگک با پنیر و سبزی و خرماس دیگ خیلیم خوشمزه

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
عزیزم لقمه نذری سفره حضرت رقیه یا حضرت ابوالفصل سنگک با پنیر و سبزی و خرماس دیگ خیلیم خوشمزه

چه جالب،من اصلا ندیده بودم 

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
کوکو سبزی هم خوبه راحتم درست میشه

سخته سرخ کردنش 

کلی باید پای اجاق وایسی سرخ کنی . بخار روغن دوست ندارم 

ولی مرسی که نظر دادی 

تمام عشق تقدیم به کسانی که از شدت خوب بودنشان فکر کردیم خدا دوستمان دارد ❤️