2777
2789
عنوان

راهکاربرای زیبایی و خودارایی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 42 پست
یه سوال الان جدیدا میبینم یه سری هاموهاشون یه فر قشنگی شده که مشخصه از این فر دائم ها و... اینا نیست ...

از موس استفاده میکنن 

سرچ کن گوگل میاره برات 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پوستم تقریبا هر هفته یا دو هفته یه بار ماسک سفیده تخم مرغ میذارم خیلی رو سفیدی و کشیدگی پوست تاثیر گذاره. ماسک ورقه های سیب زمینی، ماست و نشاسته، و ماساژ صورت با خیار یخ زده هم عالیه.

هر ماه با دوماهی یه بار هم با قابلمه اب جوش صورتمو بخور میدم و ماساژ.

برای دندونام روزی ۲ بار رو مسواک میزنم و هرشب نخ دندون.

موهامم مواجه. سشوار نمیکنم معمولا. فقط ماسک موی داخل حمام و خارج حمام استفاده میکنم. 

برای پرپشتی ابروهام از روغن کرچک استفاده میکنم و عالیه.

بالم لب بی رنگ هم دارم و همیشه میزنم به لبام مرطوب بمونه.

هرشب دستامو مرطوب کننده میزنم. گاهی شبا با روغن بچه فیروز کف پاهامو ماساژ میدم که خیلی نرم میشه و ترک هارو کم میکنه.

پاهامو لیزر کردم، دستا و زیر بغل رو هم هر هفته اپیلیدی میکنم، و برای بقیه نواحی هم هرهفته پودر موبر استفاده میکنم( سعی میکنم هیچوقت موی زائد در هیچ جای بدنم نباشه کلا😄)

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

میشه لطفا عکسشو برام بفرستین؟ یا حداقل نام تجاریش و شرکت سازنده ش رو؟الان که کم کردین مصرفشو، مژه ها ...

اینه عزیزم

نه برای من که اصلا نریخت 

ببین وقتی میزنی مژه ها یه حالت فر خورده هم میگیرن اون حالتش بعد از قطع از بین رفت ولی اصلا نریخت پرپشت موند

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

اها یادم رفت بگم هرشبم با ژل شستشوی صورت صورتمو میشورم.

ولی همیشه رو صورتم ۳-۴تا جوش فعاااال هست که خیلی قرمز و بزرگن و رو مخ!!!

خواهر بزرگه ی دو تا دختر و دو تا پسر کوچولو ام که همیشه از بچگی مامان کوچولو صدام میکردن چون براشون مادری کردممم😍ولی حالا که موقع مامان شدنِ خودمه...😢

اینه عزیزمنه برای من که اصلا نریخت ببین وقتی میزنی مژه ها یه حالت فر خورده هم میگیرن اون حالتش بعد ا ...

من مژه هام پرپشته ولی کوتاهه بدجور.

بنظرت بگیرم اینو؟ خیلی مژه بلند دوست دارم.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
من مژه هام پرپشته ولی کوتاهه بدجور.بنظرت بگیرم اینو؟ خیلی مژه بلند دوست دارم.

برا من که هم پر شد هم بلند 

حتما امتحان کن به نظرم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
براجوش وجای جوش چی استفاده کردین میگین لطفا

کرمی که دکتر داده بود، قوی هم هست و دستورالعمل خاصی داره. مطمئنا مراجعه کنید با توجه به پوست‌تون بهتون کرم می‌دن.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.