2777
2789
عنوان

راهکاربرای زیبایی و خودارایی

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 42 پست
والا جدیدا همه ی اطرافیانم پوسناشون عین برف صاف مثل پوست بچهاندامها عالیاز شون که می پرسی میگن ...

وای آره دقیقاااا نمی‌دونم جریان چیه واقعا خیلیا رو دیدم پوستشون  عاللیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای آره دقیقاااا نمی‌دونم جریان چیه واقعا خیلیا رو دیدم پوستشون عاللیه

عزیزم روتین پوستی دادن الان همه بلاگرها تبلیغ میکنن یاد گرفتن 

من خودم موهامو کراتین کردم و لیفت ابرو انجام دادم گاهی خودم برای خودم کاشت مژه میزارم تغییراتم عالی بوده

والا جدیدا همه ی اطرافیانم پوسناشون عین برف صاف مثل پوست بچهاندامها عالیاز شون که می پرسی میگن ...

ولی ب حرف اونا کاری ندارم ولی واقعا اعصاب تاثیر داره 

(((( کاربری دست دو نفره ))))

نه ندارم متاسفانهولی همه فکر میکنن ریمل زدم یا کاشت کردممن پارسال گرفتم ۵۰۰ هنوز دارم استفاده میکنم ...

میشه لطفا عکسشو برام بفرستین؟ یا حداقل نام تجاریش و شرکت سازنده ش رو؟

الان که کم کردین مصرفشو، مژه هاتون نریختن؟ بعضیا میگن قطع مصرف که میکنی مژه ها میریزن،درسته؟

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
خواب منظمخواب منظم خیلی پوست و زیر چشمو شاداب و روشن میکنه.اگر زیاد بخوابید گودی و سیاهی زیر چشم،افت ...

دقیقا رو همه چی تاثیر داره خواب 

ولی نمیدونم چرا وقتایی ک کم میخابم پوستم خیلی خوبه 

(((( کاربری دست دو نفره ))))