2777
2789
عنوان

دوستم میخواد از شوهرش جدا بشه😭

895 بازدید | 38 پست

سلام ،دوستم تصمیم گرفته از شوهرش جدا بشه،امروز کلی باهاش حرف زدم،میگه خسته شدم دیگه نمیتونم،خیلی دلم واسه خراب شدن زندگیش میسوزه،حالم خیلی بده...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سه ساله ازدواج کرده،هجده سالشه،میگه شبا دیر میاد خونه،اصلا کارش معلوم نیست،مثل اینکه مواد هم مصرف می ...

واقعآ؟؟چقدرمشکلتون شبیه...بچه داره؟

کسی روندارم که بی توغریبم..خدای مهربونم کمکم کن بتونم بچه م روخانم باربیارم.امین
سه ساله ازدواج کرده،هجده سالشه،میگه شبا دیر میاد خونه،اصلا کارش معلوم نیست،مثل اینکه مواد هم مصرف می ...

سه ساله ازدواج کرده و هجده سالشه😕مواد..😕چه بد 

بهترینـم، تو ثابت کردی که میشه یه دریــاااا تو یه دل جاکرد    تورو دیدم و دید من به این زندگی تغییر کرد همین لبخند شیرینت منو با عشــق درگیر کرد چه آراااامش دلچسببببی تماشای تو بم میده تو ایده آل ترین خوابی که بیداری من دیده     منوتو کنار هم دوتا آدم خوشحال و شاد و خوشبخت و مثبتیم که همیشه ردیف دندونامون معلومه   

به دوستت بگو همیشه آخرین راه طلاقه  بره پیش یه مشاور لااقل. یکم مشکلاتشونو بشکافن شاید راه حل داشته باشه. طلاق چیه اخه؟

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
به دوستت بگو همیشه آخرین راه طلاقه  بره پیش یه مشاور لااقل. یکم مشکلاتشونو بشکافن شاید راه حل د ...

از طلاق متنفرم،امروز کلی باهاش حرف زدم،اما راضی نشد

خوشب حالش پس ازهمچین کثافتی که قدرزن رونمیفهمن بایدجداشدمن اگه حامله نبودم نقره داغش میکردم شوهراشغالم دو

ببخشیدخیلی اخه عصبانیم ازمردایی که ادم واینجوری اسیرمیکنن که زن چاره ای جزطلاق نداشته باشه

کسی روندارم که بی توغریبم..خدای مهربونم کمکم کن بتونم بچه م روخانم باربیارم.امین