2777
2789
عنوان

مامانم رفت پیش داداشم صندلی جلو نشست

| مشاهده متن کامل بحث + 1995 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بحث جلوو عقب نشستن نیست خب بده آدم پشتش به بزرگتر باشه من خودم دوس دارم وقتی پدر و مادرامون باهامونن اونا جلو بشینن اینجوری خودم راحتترم

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
احترام بزرگ تر واجبه.

احترام بزرگتر دست خودشه

میتونست تعارف کنه دخترم جلو بشین

بعدم مگه جلوی ماشین احترامش بیشتره 

منم با حرف استاتر موافقم

خصوصا اینکه به مادرشون گوشزد کردن

و مادرشون عمدا انجام داده

دقیقا😄😄من کار زشت وبی فرهنگی نمیدونم اینواتفاقا ی نوع احترامه ک بزرگتر بره جلوحالا زن وشوهر این هم ...

احترام تعریف داره

این چه وقتی یکی داره می‌ره سوار ماشین بشه یه زن ۶۰ ساله خودش رو پرت کنه جلو بشینه،اسمش احترامه؟

احترام رو به زور به دست میارن؟

یک بار چیزی نمیگه دو بار چیزی نمیگه سری های بعدی قطعا حرف میزنهمن دخالتی نمی‌کنم ولی رفتارهای مادرم ...

عروسی ک بخواد بخاطر جلو نشستن مادر شما چیزی بگه عروس خوبی نیس شما دیدت رو عوض کن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
اینجا بحث اصرار نیستیه چیز خیلی طبیعی و معموله که زن باید جلو و پیش شوهرش بشینه.نه کسی اصرار کرد و ن ...

جسارت نباشه من خیییلی بدم میاد وقتی بزرگتر هست من جلو بشینم.مادرشوهرم خودش می‌ره پشت و من اصرار میکنم بیاد جلو بشینه ولی قبول نمیکنه.خیلی بد می‌دونم بزرگتر هست کوچکتر جلو بشینه.حالا ژنو شوهر هزار تا جا هست ک تنها باشن تو ماشین پیش هم بشینن

یک بار چیزی نمیگه دو بار چیزی نمیگه سری های بعدی قطعا حرف میزنهمن دخالتی نمی‌کنم ولی رفتارهای مادرم ...

شما سخت نگیر اگه عقد هستن که بهتره مادرتون جلو بشینه زشته پشت عروس تون به مادرتون باشه 

بعد عروسی هم عروستون خودش مدیریت میکنه. 

شما الان با مادرت و شوهرت جایی برید معذب نیستید مادرتون پشت بشینه؟ 

بحث جلوو عقب نشستن نیست خب بده آدم پشتش به بزرگتر باشه من خودم دوس دارم وقتی پدر و مادرامون باهامونن ...

اینجا هم بهتر بود اجازه میدادن 

ببین عروس خانم چه برخوردی میکنه

شاید بنده خدا خودشون تعارف میکردن

مادر جلو بشین

دلخوری ام پیش نمی اومد 

هنوز زن نگرفتی بفهمی ...بعضی چیزا به بزرگ تر نیستبه شعور و فرهنگه عزیزممادر من در چنین موقعیتی به خ ...

زندگی انقدری‌ طولانی نیست که با دقت بر جزئیات‌ کوتاه ترش کرد 

همیشه که کنار هم نیستن چه مادر همسر چه مادر خود 

کاربر آقا هستم