2777
2789

سلام من یه برادر دارم که تازه عقد کرده امشب همه دعوت بودن خونه‌ی ما مامانم و داداشم و همسرش دیرتر از همه رفتن.

موقع رفتن من و همسرمم رفتیم پایین دیدم مامانم داره میره جلو بشینه😐

بهش آروم گفتم مامان بشین عقب 

زنش باید پیشش بشینه اصلا گوش نکرد!!!

آخر هم از چهره‌ی عروسمون متوجه شدم که ناراحت شده ولی چیزی نگفته 

انقدر هم دختر خوب و ماهیه که حد نداره 

کارآموز وکالته 

یعنی من به جای اون امشب حرص خوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه شما متوجه این موضوع هستی

هواشو داشته باش

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نمی‌دونم چرا اصلا برام مهم نیست مادرشوهرم جلو بشینه 

درسته اصلا دل خوشی ازش ندارم اصلاااا هم خوشم نمیاد. ازش ولی خب جایی باشه با هم باشیم که البته خیلی کم پیش میاد 

خودم تعارف میکنم بشینه جلو 

به هر حال پسرشه شاید دلش بخواد کنارش بشینه یه بار 

کاش من میدیدم این مدالی که سر جلو نشستن میدن به ادما رو تا میفهمیدم چه اصراریه همه دارن جلو بشینن.

اینجا بحث اصرار نیست

یه چیز خیلی طبیعی و معموله که زن باید جلو و پیش شوهرش بشینه.

نه کسی اصرار کرد و نه کسی بی احترامی کرد

فقط من می‌دونم که هر کس یه جایگاهی داره و نباید از اولللل شروع کرد به آزار دادن طرف مقابل

امیدوارمم مادرمم این رو درک کنه

احترام بزرگ تر واجبه. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.