2777
2789
عنوان

حالم به بدترین شکل ممکن بده

239 بازدید | 14 پست

ده روز عزاداریت و کردم از ته دل 

ولی امروز دلم بدجور شکست

وقتی میبینیم همه اوناییکه کوچکتر از منن بچه دارن ازدواج کردن و ادم خوبی ام خداروشکر سرراهشون قرار گرفته از خدای خودم ناراحت میشم

تو راه برگشت از عزاداری گفتم بش کو میگی همه رو جفت افریدی یا به من که رسید اسمونت تپید

کو بس جفت من

مسافرت میرم با خانواده کوفتم میکنن عزاداری میرم کوفتم میکنن

مسافرت نمیزارن تکون بخورم. عزاداری میرم میگن زود برگرد

در حالیکه دوستام با شوهراشون از اول مراسم هستن تا اخرش

قربونت این کرمت که به ما نرسید

قربون حکمتت که حتما باید به مو برسه

نمیشه من و کافر نکرده حاجت بدی

خسته شدم ازت خستهههههههههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز گفتن یکی از فامیلا به قصد جدایی اومده خونه باباش بعد چند روز دختره با باباش میرن خارج شهر خرید، پسره جلو ماشینشونو میگیره و تا سر حد مرگ پدره و دختره رو کتک میزنه.دختره متولد ۸۰

امروز داشتم عکسای پیجشو نگاه میکردم(انگار الان فعال نیست)

انقدر عکس دو نفره و عاشقانه و ....داشتن که نگو

زندگی همه از دور قشنگه.هیچوقت بخاطر به ظاهر خندیدن دوستات حسرت نخور

انشاالله بخت خوب نصیبت بشه گلم

منم از اول محرم تا الان یه قطره اشک هم نریخته بودم ولی امروز عصر بابای مهربونم یه چیزی گفت آتش گرفتم بخاطر مشکلات مون رفتم هیئت فقططط گریه کردم دروغ چرا اصلا برای امام حسین و بچه هاش نبود گریه ام دلم می‌خواست جیغ بزنم ازاین همه غصه وغم چرا این همه بدبختی توی این دنیای نکبت باید سهم من سگ بشه 

اتفاقا سالی ک‌حس تورو داشتم و تو هیبت گریه میکردم دلم شکسته بود از بعضی حرفا دقیقا آخر محرم نامزد کر ...

امیدوارم

امیدوارم صدام و شنیده باشه

من به حضرت زینب گفتم من مثل تو صبر ندارم

من نمیتونم با این مصیبت تا اخر عمر صبر کنم. من قدر تو مصیبت نکشیدم اما شماتت شدم

نزار تا اخر عمر شماتتم کنن

دیروز گفتن یکی از فامیلا به قصد جدایی اومده خونه باباش بعد چند روز دختره با باباش میرن خارج شهر خرید ...

من نگفتم تحت هر شرایط

گفتم‌ادم خوب

توی عزاداریم به حضرت زینب گفتم یکی از جنس برادرت که حسینی باشه و اقا نصیبم کن اما از شماتتا تمومم کن