2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2811 بازدید | 112 پست
اره متاسفانه ازم پنهان کرده بودن لعنتیااما خب از جدایی میترسم دوسشم‌دارم‌گیر افتادم

عزیزم زندگیتو‌ بر پایه ترس و شک میخوای بسازی؟ ترس اینکه دوباره بره سمت مواد سمت شرط بندی و ...... کل جوونیت و باید بزاری از الان با ارامش خداحافظی کن بار زندگی و باید به دوش بکشی به آیندت هم  فکر کن 

من مورد ديدم ك اعتياد سنگين داشت ب ترياك و قرص و بعدم خاست ترك كنه ب خود متادن ترامادل اعتياد پيدا كرد ولي ترك كرده و سالهاست نرفته سراغش و كلا زندگي ديگه اي داره

و اينم بگم ك خيلي زمان برد تا خودش خاست و خيلي زمان برد تا بعد از ترك ب اين سبك زندگي جديدش برسه

اينو گفتم ك بگم نشد نداره 

اما شيشه خب عوارض بدي داره دچار توهم ميشه نظري در اين مورد ندارم

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطرش آنقدر طعنه و تیکه شنیدم که حد نداره حتی مادرم نفرین می‌کرد برادرام هر کدوم کنایه میزدن بهم ...

مشاور رفتم میگن جداشو

خودم نمیتونم جداشم مشکلم اینه

منم خیلی تیکه میشنو از خانوادم ک تو عاقل نیستی و..

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
اره عقدیم کارمون سر ی جریاناتی ب طلاق کشیدهالان ی چیزایی متوجه شدم از گذشتش ترسم بیشتر شدهاما دوسش د ...

تمركزت رو بذار سر همون جرياناتي ك بخاطرش خاستي جدا بشي

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

عزیزم زندگیتو‌ بر پایه ترس و شک میخوای بسازی؟ ترس اینکه دوباره بره سمت مواد سمت شرط بندی و ...... کل ...

من سرجدایی هم چن ماه جدابودیم و طعم جداییو چشیدم اونم خیلی سخت بود

همش حس پشیمونی داشتم همش نکران ازدواج بعدی و خیلی جیزای دیگ

براهمین میگم این راهو برم شاید جای اما و اگری‌دیگ نزارم 

چی کنم هردوراه سخته برام

اگ جدایی ارامش داش ک اون راهو میرفتم

ن مصرف نمیکنه پارسال تو عقد ی بار لغزش کرد اما تو حال خودش نبود و چرت و‌پرت میگف

اگه پارسال لغزش کرده یعنی بازم احتمالش هست.   باورهاش خیلی ضعیف شده.  دوباره باید هرشب بره جلسه. 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

مشاور رفتم میگن جداشوخودم نمیتونم جداشم مشکلم اینهمنم خیلی تیکه میشنو از خانوادم ک تو عاقل نیستی و..

اهل کار و تلاش هست یا دنبال پول باد آوردس 

همسر من که دنبال پول باد آوردست یک ساله دست به هیچ کاری نزده  

اهل کار و تلاش هست یا دنبال پول باد آوردس همسر من که دنبال پول باد آوردست یک ساله دست به هیچ کاری نز ...

چرا سرکاره 

بلند پرواز‌ک هس ک تو سایتاای شرط بندی میرف‌و بدهی بالا اورد

اما کاریم هس سرکار میره

مال الان نیساین چندسال پیش اعتیاد داشته اما الان لغزش داره متاسفانه

متوجه شدم عزیزم ان‌شاءالله به حق این شب های عزیز خدا بهش اراده بده و کمک کنه که پاک بشه

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

خواهش میکنم برنگرد زندگیتو تباه نکن ...اینجور آدما اکثرا اراده ضعیفی دارن که میرن سمت اینجور چیزا !

بعدشم دنبال هربهونه ای هستن که برن سراغش مثلا بدهی داشته باشن میرم سراغش بازنشون بحثشون بشه میرن سراغش ..ممکنه بچه دار شب یه موجود دیگرو بدبخت کنی 

چون آدمای معتاد زود میذارن زن بچه دار شده تا پاگیره ش کنن تو زندگی !

به حرف خانوادت گوش کن ...برنگرد، اینا همش نشونه هست ..من یکی از اطرافیان خیلی نزدیکم معتادها خانواده ش درعذابن عذاب روزی هزار بار میمیرن زنش دایما عصبی بچه هاش افسرده از وجود پدرشون شرمشون میشه ..

به جوونیت رحم کن خواهش میکنم والا آدم با مردهای سالم هزارتاچالش داره چه برسه کسی که مزه مواد رفته زیر زبونش دیگه بگی بالاچشمت ابروعه لغزش پیدا می‌کنه به قولت 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
اهل کار و تلاش هست یا دنبال پول باد آوردس همسر من که دنبال پول باد آوردست یک ساله دست به هیچ کاری نز ...

بیکاره ؟

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵