2777
2789
عنوان

کساییکه همسرشون اعتیاد داشته قبلن

| مشاهده متن کامل بحث + 2813 بازدید | 112 پست
من سرجدایی هم چن ماه جدابودیم و طعم جداییو چشیدم اونم خیلی سخت بودهمش حس پشیمونی داشتم همش نکران ازد ...

قضاوتت نمیکنم چون میدونم که جدایی سخته دل کندن از کسی که دوستش داری سخته ولی تپ زندگی وقتی به جایی میرسی که اذیت میشی و عذاب میکشی فقط میخوای جونت و برداری و فرار کنی عشق و عاشقی زیر یه سقف فقط واسه یه سال اوله بعدش باید زندگی‌ کنی و بسازی اگر انقدر قوی هستی که بتونی با همه چی کنار بیای و دم نزنی و بسازی زندگیتو خوبه ولی اگر نه عاقلانه فکر کن

من سرجدایی هم چن ماه جدابودیم و طعم جداییو چشیدم اونم خیلی سخت بودهمش حس پشیمونی داشتم همش نکران ازد ...

ببین تو جدا بشی نهایتش یک سال غم و غصه بخوری و کم کم کمرنگ میشه 

ولی ازدواج کنی باید دائم نگران باشی کجا میره با کی میره چیکار میکنه اون موقع جدایی برات چندین برابر سخت تره 

من خودمم جدایی خیلی برام سخته وگرنه تا حالا صد دفعه رفته بودم همه اش میگم فرصت بدم شاید درست بشه 

ولی الان ۳ سال از عمرم گذشت از همه خواسته هام زدم هزار جور حرف شنیدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون شرط بندي نوع ديگه اي از اعتياد هستذاتش هستحالا همين ادمي ك بالاتر بهت گفتم سبك زندگيش رو تغيير ...

اره درد منم همینه

ک بعد از ترک سایت ها دوباره سراغ چیز دیگ ای‌نره چون ب قول شما این تو ذات هس و ی عادت وابستس حالا اون سراغ چیزهای خوب رفته باز خوبه

از ی طرف میترسم همیشه تو‌دلم بمونم چرا فرصت اخرو‌ندادم

هرچند فرصت بهش داده بودم اما کلا

من سپردم ب خدا ،هرچه خودش میخاهد🙌🏻😇
چند ماه بود باهم زندگی نمی‌کردیم بعد از کمپش آره بیکاره

شوهر منم بیکار بود کارشون ول کرد حالا با کلی حرف و انگیزه دادن من رفته سر کار 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

خواهش میکنم برنگرد زندگیتو تباه نکن ...اینجور آدما اکثرا اراده ضعیفی دارن که میرن سمت اینجور چیزا !ب ...

اوهوم

خودشم میگ تحت فشار نباید بزاریم خیلی 

بهم تیکه نپرونی و سین جین و سرزنشم نکنی و …چون اذیت میشم

همش باید مراعات‌کرد

اما از‌طلاق‌میترسم

میترسم بازم کسی بیاد تو زندگیم با مشکلات دیگ و کلا بدبینم نسبت ب ازدواج افسرده شدم عصن

اره درد منم همینهک بعد از ترک سایت ها دوباره سراغ چیز دیگ ای‌نره چون ب قول شما این تو ذات هس و ی عاد ...

ازدواج كردي باهاش توي خونه بودي يا عقد فقط؟

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

قضاوتت نمیکنم چون میدونم که جدایی سخته دل کندن از کسی که دوستش داری سخته ولی تپ زندگی وقتی به جایی م ...

اره حالا ب این فکر میکنم ببینم میتونم اینقد قوی باشم‌پا زندگی با‌مشکلاتش بمونم

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی خواهش میکنم بیشتر فکر کن زندگی همش عشق و دلتنگی نیست زندگی با آدم معتاد خیلی سخته اینی که حتی ندونی عشقش یا عصبانیتش دسته خودشه اینارو مواد کنترل میکنه مواد فرمانروا قلب و مغزشونه 

اوهومخودشم میگ تحت فشار نباید بزاریم خیلی بهم تیکه نپرونی و سین جین و سرزنشم نکنی و …چون اذیت میشمهم ...

والا من هر كي تو اين سايت ديدم ازدواج دومش بهتر از اولي بوده

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

شوهر منم بیکار بود کارشون ول کرد حالا با کلی حرف و انگیزه دادن من رفته سر کار

همسر شما به چی اعتیاد داشت چند وقته ترک کرده 

من اصلا نمیتونم انگیزه بدم از بس روانم بهم ریخته 

آنقدر آبرو و شرفم بر باد رفت که حد نداره کلا شدم یه آدم عصبی و. زود جوش 

عزیزم نمیخوام نا امیدت کنم ولی خواهش میکنم بیشتر فکر کن زندگی همش عشق و دلتنگی نیست زندگی با آدم معت ...

الان معتاد نیس اخه

ی ماحراهایی پیش اومد جریان کذشتش و فهمیدم ک اعتیاد داشته

و لغزشی ک‌داشته