2777
2789

میخام شله زرد درس کنم یکی اینکه الان درس کنم بمونه تو یخچال صبح بردارم میشه؟ و اینکه اگ نکته ای چیزی داره بگین ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که شله زرد داغ دوست ندارم

خلال بادوم رو تو گلاب خیس کن،شکرش دو برابر و نیم باشه خیلی خوشمزه میشه،کره حتما بهش بزن،زعفرون رو با یخ دم کن و بعد یه کم آب‌جوش بریز بگذار چندساعت دم بکشه،یه کم هل پودر شده هم بریز داخلش

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

خب اره میشه اماده کنی کامل بریزی توی ظرفایی کع میخوای بعدش بذاری یخچال ببنده

البته من دیدم یسری خوششون میاد داغ داغ بخورن

ولی خب من تا نبنده و سرد نشه نمیخورم

❌️ برنج رو بذار خیس بخوره از الان و صبح بذار

داخلش گلاب بریز با گلاب خیس بخوره همونو بریز توی قابلمه ، قشنگ بو گلاب میگیره

❌️❌️❌️ حتمااااا بادام درشت بگیر از این اجیل فروشیا هم به صرفه تره هم بهتر ، این کارخونه اییا اشغاله

❌️ حتما مقداری کره بریز

❌️ اگر دوست داری بادوم زیر دندون بیادش اون مرحله اخر اخر ک دیگ نزدیکه گاز رو خاموش کی ذره ذره بریز بادومو که سفت باشه توی شله

❌️❌️ مقدار شیرینی ک من تجربی دیدم دیگران دوست دارن خصوصا کسایی ک زیاد میخورن ، برای اینکه دل رو نزنه من هر چند پیمانه برنج ریختم ، ۲ برابر اونو شکر میزنم

یسریا ک شیرینه شیرین دوست دارن ۳ برابر میزنن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥