خب اره میشه اماده کنی کامل بریزی توی ظرفایی کع میخوای بعدش بذاری یخچال ببنده
البته من دیدم یسری خوششون میاد داغ داغ بخورن
ولی خب من تا نبنده و سرد نشه نمیخورم
❌️ برنج رو بذار خیس بخوره از الان و صبح بذار
داخلش گلاب بریز با گلاب خیس بخوره همونو بریز توی قابلمه ، قشنگ بو گلاب میگیره
❌️❌️❌️ حتمااااا بادام درشت بگیر از این اجیل فروشیا هم به صرفه تره هم بهتر ، این کارخونه اییا اشغاله
❌️ حتما مقداری کره بریز
❌️ اگر دوست داری بادوم زیر دندون بیادش اون مرحله اخر اخر ک دیگ نزدیکه گاز رو خاموش کی ذره ذره بریز بادومو که سفت باشه توی شله
❌️❌️ مقدار شیرینی ک من تجربی دیدم دیگران دوست دارن خصوصا کسایی ک زیاد میخورن ، برای اینکه دل رو نزنه من هر چند پیمانه برنج ریختم ، ۲ برابر اونو شکر میزنم
یسریا ک شیرینه شیرین دوست دارن ۳ برابر میزنن