2777
2789

یکی از فامیلامون دیوانه وار عاشقمه و این چندسالی هست که بوده و تلاش کرده منو برا خودش نگه داره

الان من خودم عاشق یکی دیگه شدم ولی اون منو نمیخاد💔 با اشتباهههه فراوان وقتی ازم پرسید کیو میخای گفتم خودتو . الان بشدت بهم کل محلی میکنه و اصنم به خودش نمیگیره وقتی میاد میگه ن اصن سرم شلوغ بودو این حرفا . خیلی دلم شکسته این پسره که ول کن نیس این یکیم ک اینجوری 

نمیدونم ب کدوم سمت برم یعنی میدونم چون فامیله رو نمیخامش ولی این یکیم منو نمیخاد . این فامیله رو نمیدونم چطور از سر خودم باز کنم ک دلش نشکنه و حتی شاید بره بلایی سر خودش بیاره و این یکی هم ک اینجوریم میکنه اصن بدجورر دلم میخاد یه جا دراز بشم و هیچ کاری نکنم انگار افسرده شدم . نمیدونم کامل با جزییات گفتم یا ن ولی دلم میخاد کمکم کنید حداقل حالم خوب بشه

اون که عاشقته برو سمتش کم کم توهم عاشقش میشی 

واسه چی الکی بدی پیش کسی که دوست نداره 

میخوایی بسوزی تو اون عشق؟

روزیکه همه ی نماز قضاهامو بخونم و دیه نمازی به گردنم نباشه،اون روز عید منه🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک دوست نداره رو ول‌کن اگر ولش نکنی روز ب روز حالت بدتر میشه

خیلی محترمانه ام ب فامیلتون بگو ک علاقه ایی بهش نداری

تو یبار زندگی میکنی پس بهتره با کسی بگذرونیش‌ ک هم عاشقشی و هم عاشقته

امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیری💝

ی مدت هر دو رو بلاک کن. اینا هیچکدوم مورد خوبی برا تو نیستن. با مشاور حرف بزن. عشق ی طرفه خیلی بده.

دارم دیوونه میشم تصمیم دارم گوشیو چند روز ی بار بیام داخلش ولی بلاک نه

اون که عاشقته برو سمتش کم کم توهم عاشقش میشی واسه چی الکی بدی پیش کسی که دوست نداره میخوایی بسوزی تو ...

خوشم نمیاد ازش از حرفاش چندشم میشه از قیافش بیزارم با تمام وجود ازش متنفرم ولی اون یکیو خیلی دوست دارم همونیه ک میخام

کسی ک دوست نداره رو ول‌کن اگر ولش نکنی روز ب روز حالت بدتر میشهخیلی محترمانه ام ب فامیلتون بگو ک علا ...

فامیلو جرعت نمیکنم از مامانم . گف حق نداری بهش بگی ن فعلا تا ببینم چی میشه. و این واقعا قلبمو ب درد میاره

ولی اون یکی دلمو شکست خیلییی سخته ادم بی توجهی ببینه

همیشه با کسی باش ک دوست داره

مهم نیست تو دوسش داری یا ن

این تجربه ی منه 

کسی ک دوست داشته باشه حس امنیت میده بهت ارامش میده اعتماد ب نفس عزت نفس همه رو میده بهت

ولی اگر بری سمت کسی که دوسش داری دائم ب این فکری ک ولم نکنه بره اونم منو دوست داره چرا این رفتار رو باهام میکنه چرا اینجوریه رفتارش باهام سرده بیخودی اذیت میکنه هر چیزی میشه تو سرت میشکنه چون میدونه ب خاطر علاقه ات دم نمیزنی 

پس عزیزکم برو سمت کسی دوست داره

شاید تو هم با ویژگی های خوبش اشنا بشی

سعی کنی توجه کنی بهش 

به مرور دوس داشتنش وجودتو بگیره

منطقتو بزار جلو دار احساساتت چون هیشکی از احساس سودی نبرده

خوشم نمیاد ازش از حرفاش چندشم میشه از قیافش بیزارم با تمام وجود ازش متنفرم ولی اون یکیو خیلی دوست دا ...

خب دورت بگردم از اونی ک خوشت نمیاد فاصله بگیر

اونیم ک دوسش داری ب شرطی خوبه ک اونم دوست داشته باشه

تو ارزشت بیشتر از چیزیه ک توی ی عشق ی طرفه بسوزی

میدونم خیلی سخته ولی رها کن اجازه بده زمان همچیو حل کنه

همیشه با کسی باش ک دوست دارهمهم نیست تو دوسش داری یا ناین تجربه ی منه کسی ک دوست داشته باشه حس امنیت ...

ب معنای واقعی ازش متنفرم باورت نمیشه ازش چندشم میشه

ولی این یکی قلبمو شکست شاید دوباره بیاد ولی من ادم سابق نمیشم

ب معنای واقعی ازش متنفرم باورت نمیشه ازش چندشم میشهولی این یکی قلبمو شکست شاید دوباره بیاد ولی من اد ...

خوب دورت بگردم محترمانه ردش کن نمیگم که ب این جواب بده 

میگم دور ادمی ک دوست نداره رو خط بکش

بهش فکر نکن دیگه

تمامش کن اون ادمو

ن پیامی ن زنگی میدونم که خیلی سخته 

ولی اینطوری ارامش پیدا میکنی ک بهتر فکر کنی به زندگیت