2821
2789
عنوان

نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 491 بازدید | 50 پست
🤣🤣🤣🤣بخدا تقسیر خودتونه شوهرتون خیانت میکنه یا بی محلی باید کنترل شوهرتونو دست خودتون بگیرید خیلی ...

شبیه مادرزن قدیمیا میحرفین😂👌

شوهرتونو دست خودتون بگیر🤪

حالا خوداروشکر که من فعلا کنترل لازم نیستم

حالا شما هر موقع خواستی زن بگیری قبلش یه دور کلاس اولو دوره کن یاد بگیری غلط چجوری نوشته میشه که خوا ...

والا من الان هم خسته ام هم فکرم درگیره فکنم باید برم بخوابم😁😁😁😁

خدااااااایییییییییییاااا ببخش🚶🧎

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

جمله اول که گفتین رو میدونم ولی خب بهش گفتم دو یا سه بار ولی ادم صحبت کردن نیس انگار بعد اینکه هی می ...

خب پس گل این تفاوت بنظرم لحاظ کن که مثل شما آدم اهل صحبت و گفتگو نیست . ولی بنظرم همین رو بگو بهش که انتظار نداری این جمله ازش بشنوی آدمها از پی عشق باهم هستند و بهم عشق می وزرند.  بگو پیله کردن از روی عشق نیست که به من نسبت میدی

خب پس اینا یعنی دیگه تمایلی نداره به رابطه ، کسی که رابطش براش مهم باشه هر کاری واسه بهتر شدنش میکنه

این حرفتون درسته ولی یه سری ها ممکنه به خاطر ترس یا عدم اعتقاد به مشاور ممکنه به مشاوره نرن

گاهی اوقات بزرگ‌کردن مشکلات نه‌چندان مهم و تکرار این مسأله از طرف دختر و دعواکردن‌ها باعث می‌شه طرف ...

منظورتون اینه که من مشکل رو بزرگ میکنم😅؟

به نظرم ربطی به دعوا نداره من میخوام اصل قضیه رو بدونم اگه خسته‌اس یا نمیتونه خواهشا وقتم رو نگیره اخه فکر من با ایشون فرق داره من میخوام رابطه‌ای داشته باشم که هر دو نفر بیان حرف بزنن و مشکل رو حل کنند نه مثل ایشون که هی بگه پیله نکن یا با شوخی به مسئله نگاه کنه وگرنه مسئله حل نشده باقی میمونه .. فقط حرف زدن که به درد نمیخوره ادم باید تو رفتارش نشون بده و مرد عمل باشه نه اینکه الان نادیده بگیره بعد تو ازدواج بدتر میشه بعد من عقده داشته باشم و تنها بشم

منظورتون اینه که من مشکل رو بزرگ میکنم😅؟به نظرم ربطی به دعوا نداره من میخوام اصل قضیه رو بدونم اگه ...

منظورم اینه که مثلاً هر موقع که میخواد با شما حرف بزنه، شما یه گیری بهش میدی. ایشونم برای اینکه نمیتونه به گیرهای شما پاسخی بده که شما راضی بشی، از همصحبت شدن با شما فرار میکنه. (مثل همون که گفتید با شوخی به مسأله نگاه میکنه)

البته اینها فقط حدسه. من اطلاعات چندانی از جزئیات اختلافاتتون ندارم.