دوستان منو نامزدم(نامزدمه نه رابطه دوستی) تقریبا چهار ماه باهمیم و اخیرا زیاد پیامنمیده اخرین بار چندبار پیام دادم مثلا روری یک بار بعد چند روز گذشت بهش پیام دادم بهش گفتم چرا پیامنمیدی گفت سرکارم و خستهام تا بیام خونه یا گوشیمو چک میکنم یا میرم بیرون و بعد میخوابه ...ایشون از صبح ساعت۵ میره سرکار تا ۵ عصر و ساعت ۹یا ۱۰ میخوابه .. راستش این مورد منو اذیت کرده بهش میگم این مورو نشون میدا که در اولویت نیس زندگی مشترک و خودش میگه که نه اصلا اینطور نیس و فقط خستهام و از این حرفا ..شما تا حالا همچین مشکلی داشتین؟نظرتون چیه
با اینکه هر بار بهش میگم دلیلش چیه میگه گیر نده یا به قول خودش پیله نکن
عزیز من میدونی یه اشتباه بزرگ ما در روابط زن و شوهری چیه فکر میکنیم طرف مون باید نسبت به خواسته ها، ...
جمله اول که گفتین رو میدونم ولی خب بهش گفتم دو یا سه بار ولی ادم صحبت کردن نیس انگار بعد اینکه هی میگه میله نکن واقعا بهم برمیخوره اصلا چه معنی میده.هرصورت ممنون از نظرتون🌸
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببسن نمیخوام الکی بترسونمت و اینا ، ولی این آدمی که تو میگی خیلی احتمال داره که قبل از تو خودش حرف تموم شدن رابطه رو بزنه پس سعی کن اگه با حرف و اینا درست نشد تو پیش قدم بشی که حداقل غرورت له نشه
من بفکر دختر مردم هستم من اگر زن نگیرم ی دختر تو این دنیا تنها میمونه مدیونی فکر کنی بخاطر خودم زن م ...
حالا شما هر موقع خواستی زن بگیری قبلش یه دور کلاس اولو دوره کن یاد بگیری غلط چجوری نوشته میشه که خواستی به غلط کردن بیافتی حداقل نوشتن صحیحشو بلد باشی😂🙏